ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 9/7/2022: O Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται το Σάββατο την Ελένη Χατζίδου και την Κυριακή συζητά με τη Δωροθέα Μερκούρη για το πώς η πανδημία επηρέασε τον τρόπο που κάνουμε διακοπές

MEGA – Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να έχουμε καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, η εκπομπή επικεντρώνεται στη σχέση διατροφής και άσκησης. Οι ειδικοί μιλούν για τον «ιδανικό συνδυασμό» που θα μας βοηθήσει να χάσουμε λίπος -και όχι απαραίτητα βάρος- με ασφάλεια.

Στο στούντιο η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου μιλάει για όσα κάνει η ίδια για να χάσει βάρος και εξηγεί γιατί δεν είναι αποτελεσματικές από μόνες τους μόνο η δίαιτα ή η γυμναστική.

Επίσης, στην εκπομπή παρακολουθούμε τρία ενδιαφέροντα θέματα: εάν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα επηρεάζουν μία σχέση, πώς θα συντηρήσουμε σωστά τα τρόφιμα όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού το καλοκαίρι και τι είναι το aqua boxing.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, η εκπομπή εστιάζει σε ένα πολύ αγαπημένο μας θέμα, στα ταξίδια και τις ανέμελες διακοπές.

Οι επιστήμονες μιλούν για την πραγματική αξία του ταξιδιού στη σωματική και ψυχική υγεία, για το πώς άλλαξε η πανδημία τον τρόπο που κάνουμε διακοπές, αλλά και γιατί οι μικρές αποδράσεις μάς αλλάζουν τελείως τη διάθεση. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Δωροθέα Μερκούρη.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε για τις διαφορές των δύο φύλων στο φλερτ, μαθαίνουμε πώς θα διατηρήσουμε τα φυτά μας ζωντανά όσο λείπουμε σε διακοπές αλλά και πώς θα αντιμετωπίσουμε τις ωτίτιδες.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: