ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ: Στο μικροσκόπιο οι «απαγορευμένες» τροφές και τα αίτια της παλινδρόμησης

MEGA CHANNEL – Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιο τους υδατάνθρακες και τα τρόφιμα όπως το ψωμί, τις πατάτες, τα μακαρόνια, το ρύζι αλλά και τα γλυκά.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν «απαγορευμένες» τροφές απλώς και μόνο επειδή περιέχουν υδατάνθρακες. Τονίζουν όμως παράλληλα ότι η υπερβολική κατανάλωσή τους ευθύνεται για πολλά προβλήματα υγείας.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Λάσπα, η οποία μιλάει για τους υδατάνθρακες που περιλαμβάνει στη διατροφή της, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους καταφέρνει να μην «ξεφεύγει» στην κατανάλωσή τους.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε πώς θα δώσουμε γεύση στη διατροφή χωρίς αλάτι, ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της κατάψυξης ωαρίων, αλλά και πώς εξηγείται η συνήθεια του κουτσομπολιού.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: