ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ: Παραιτήθηκε η Τίνα Μιχαηλίδου, η πρώτη ανάρτηση

ALPHA – Πολύπαθη αποδεικνύεται τελικά η συνεργασία Ελεονώρας Μελέτη και Νίκου Μάνεση στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Oδημοσιογράφος θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη τη συνάδελφό του για τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που ψύχρανε τις σχέσεις τους σε σημείο που πλέον έχουν γίνει δύο «εχθροί» στο ίδιο κανάλι.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στη ραδιοφωνικής της εκπομπή ότι δεν έχει ευθύνη του περιεχομένου της εκπομπής της και η… αντιδήλωση του Νίκου Μάνεση ότι πλέον δεν μετέχει των συσκέψεων και δεν καθορίζει τα θέματα.

Φαίνεται ότι πλέον η «κόντρα» των δύο δημοσιογράφων εισέρχεται σε νέα φάση με αποχωρήσεις ανθρώπων της εκπομπής από την ομάδα του Νίκου Μάνεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του znews.gr αποχώρησε η Τίνα Μιχαηλίδου, η οποία ανήκε στην ομάδα Μάνεση και στην προηγούμενη σεζόν τη βλέπαμε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ως υπεύθυνη των social media. H δημοσιογράφος μετακινήθηκε από τα Σαββατοκύριακα για να στηρίξει την εκπομπή της Ελεονώρας αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε.

UPDATE

H δημοσιογράφος προχώρησε σε αναρτηση στα social media αναφορικά με την παραίτησή της , ενώ δεν κάνεικαμιά αναφορά στον Νίκο Μάνεση.

Προφανώς και για να παραιτούμαι στα μέσα Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος! Προφανώς και δεν μου είναι ευχάριστο να παραιτούμαι από ένα κανάλι που αγάπησα πολύ, που υπηρέτησα με πάθος, χωρίς να κοιτάω ποτέ το ρολόι, χωρίς να λέω ποτέ «όχι» σε ό, τι και αν μου ζητήθηκε και να μένω χωρίς δουλειά στη αρχή της σεζόν! Όμως κάπου υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όταν αυτές ξεπερνιούνται και καταπατούν τις αξίες μου, την αξιοπρέπεια μου και τον αυτοσεβασμό μου, τα όρια είναι διακριτά! Οι γονείς μου, μου έχουν μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, αλλά μου έχουν μάθει επίσης να μην ανέχομαι καταστάσεις που προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και τις αξίες μου! Να δίνω τον εαυτό μου στη δουλειά, αλλά όχι και την ψυχή μου! Να παλεύω για τα ιδανικά μου με ήθος και σεβασμό, να είμαι ευγενής, αλλά να μην σκύβω το κεφάλι όταν κάποιος ξεπερνά τα διακριτά μου όρια! Δυστυχώς είναι η μόνη φωτογραφία που έχω από αυτήν την εκπομπή και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά -έναν έναν- όλους τους εικονιζόμενους συναδέλφους για αυτή τη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια! Όσο για την Ελεονώρα Μελέτεη ήταν τιμή μου που τη γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της! Είναι «αντράκι» και την ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση! Όσο για τις ζωντανές συνδέσεις, από αυτές καθιερώθηκα, τις αγάπησα και θα το έκανα ξανά με πολύ μεγάλη μου χαρά, αλλά όχι στο πλαίσιο κανενός εκφοβισμού! Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να παλεύετε γι’ αυτά, αλλά να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας τα ορίζει και να αποφασίζει για την «συντέλειά» σας».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: