ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ: Φημολογία για τερματισμό της εκπομπής

ALPHA – Δεν θα προλάβει ούτε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η Ελεωνόρα Μελέτη καθώς οι εξελίξεις για την εκπομπή της στον Alpha είναι καταιγιστικές.

Το κανάλι μετά από σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι, φαίνεται να προκρίνει τη λύση της λήξης του συμβολαίου με την παρουσιάστρια, ενεργοποιώντας έναν όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο της Ελεωνόρας, το οποίο λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2021.

Ο όρος αφορά στην τηλεθέαση της εκπομπής που παρουσιάζει.

Ωστόσο στο συμβόλαιο δεν ξεκαθαρίζεται εάν ο όρος αφορά στο late night που η Μελέτη παρουσίαζε όταν το υπέγραψε. Εάν ο alpha ενεργοποιήσει τον ορό της χαμηλής τηλεθέασης, η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα δικαίωμα αποζημίωσης.

Η πλευρά του σταθμού πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιθυμεί την πλήρη αποδέσμευση της παρουσιάστριας, όχι μόνο από το πρωινό αλλά και από το late night που παρουσιάζει.

Πηγές μέσα από το κανάλι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “πέρασε του Μάνεση” αποδίδοντας αυτή την αιφνιδιαστική απόφαση σε επιρροή του παρουσιαστή.

Μάλιστα ο alpha δεν προτίθεται να διακόψει την πρωινή εκπομπή, αλλά να αντικαταστήσει την Ελεωνόρα με τον Παναγιώτη Σουρέλη, τη Βίκυ Χατζή και τον Πέτρο Καρσιώτη, ενώ έχει ακουστεί ακόμη και πρόταση για νέο τίτλο, ο οποίος είναι ενδεχομένως το “Ώρα για ενημέρωση

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: