Ο ΟΡΚΟΣ 7/5/2022: Όσα θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο

ΕΡΤ1 – Ο Όρκος, η δραματική σειρά της ΕΡΤ1 που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει με δυο νέα επεισόδια αυτό το Σάββατο 7/5 τα οποία αναμένεται να συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Τι θα δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια (23-24) της σειράς της ΕΡΤ1, «Ο Όρκος», τα οποία θα προβληθούν το Σάββατο 7 Μαΐου στις 22:00 το βράδυ;

Ο Άγγελος βρίσκει ύποπτα σημεία στις καταθέσεις του Ίαν Βρεττού και της Λάιλας Αχμέντ. Η Ήβη δεν είναι έγκυος κι αυτό κάνει τον Φάνη να ανησυχεί περισσότερο για το τι μπορεί να της συμβαίνει. Η ομάδα ξαναβγαίνει στον δρόμο και η απουσία του Σάλβα είναι αισθητή, κανείς τους όμως δεν ξέρει που βρίσκεται.

Ένα βίαιο περιστατικό θα συγκλονίσει την ομάδα και θα τους κάνει όλους να σκεφτούν κατά πόσο στάθηκαν πραγματικά στον Σάλβα όταν τους χρειαζόταν. Ο Άγγελος αρχίζει να ερευνά την κατάθεση του Ανδρέα Ζαφείρη και οι αμφιλεγόμενες πράξεις του πατέρα του, Χάρη Ζαφείρη, καθώς και η συμπεριφορά του προς την Άρτεμη, θα τον γεμίσουν υποψίες.

Ο Άγγελος με την Άρτεμη φεύγουν για μια Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Άγγελος θα μιλήσει για την Ιατρική του Δρόμου. Η Ήβη προσπαθεί να διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας της, όμως πιέζεται από τον τρόπο που αρχίζουν όλοι να την αντιμετωπίζουν. Ο Φάνης και η Πάττυ προσπαθούν να πάρουν απόσταση, η Μάρω (νοσοκόμα της Κλινικής) κάνει μια απόπειρα να προσεγγίσει ξανά τον Σάλβα και ο Άγγελος νιώθει πως είναι ώρα να αφήσει πίσω του το φάντασμα της Ηρώς.

Ο δρόμος θα φέρει στην ομάδα ένα κρίσιμο περιστατικό και η απόφαση που θα πάρει ο Παύλος, για να το διαχειριστεί, θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την Κλινική Ίασις. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν νέο ιό. Ο μόνος τρόπος να σωθούν, η καραντίνα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: