Ο ΟΡΚΟΣ: Ο Άγγελος με νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μιράντας

ΕΡΤ1 – Η Πάττυ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στη Χλόη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί με τον Μιχάλη, αλλά οι καταστάσεις την προλαβαίνουν. Ο Άγγελος μαθαίνει ότι το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, διοργανώθηκε από τον Ανδρέα Ζαφείρη, ο οποίος είναι γιος της Άρτεμης και του Χάρη Ζαφείρη. Το γεγονός ότι η ίδια δεν του ανέφερε ποτέ την ύπαρξη του γιου της, τον βάζει σε σκέψεις.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1, το Σάββατο 02 Απριλίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Επεισόδιο 15ο: Πόσα ψέματα χωράει μια αλήθεια»

Ο Αντώνης Λινάρδος προσπαθεί να αποτρέψει τον Άγγελο από την έρευνα της υπόθεσης «Μιράντα», όμως δεν καταφέρνει να τον πείσει για τις αγνές του προθέσεις. Ο Σάλβα αρχίζει να πατά στα πόδια του ξανά και ζητάει από τον Παύλο να μεσολαβήσει στον Χάρη Ζαφείρη για μια πιο ουσιαστική θέση στην ομάδα. Η Ολίβια Λινού, αδερφή της Άρτεμης, πιάνει δουλειά στην Κλινική, όμως το γεγονός ότι είναι ευνοούμενη του Χάρη Ζαφείρη δυσκολεύει την υποδοχή της.

Η Πάττυ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στη Χλόη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί με τον Μιχάλη, αλλά οι καταστάσεις την προλαβαίνουν. Κι όσο ο Άγγελος έρχεται πιο κοντά με την Άρτεμη, πρώην σύζυγο του Χάρη Ζαφείρη, η αποκάλυψη ενός στοιχείου για τη ζωή της, που δεν του έχει αναφέρει, θα τον προβληματίσει.

Επεισόδιο 16ο: «Παγωνιά»

Ο Άγγελος μαθαίνει ότι το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, διοργανώθηκε από τον Ανδρέα Ζαφείρη, ο οποίος είναι γιος της Άρτεμης και του Χάρη Ζαφείρη. Το γεγονός ότι η ίδια δεν του ανέφερε ποτέ την ύπαρξη του γιου της, τον βάζει σε σκέψεις. Η Πάττυ κι ο Μιχάλης έρχονται αντιμέτωποι με τη Χλόη, ενώ ο Σάλβα συνειδητοποιεί το ψέμα του Παύλου για τη χορηγία του Χάρη Ζαφείρη.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώνουν την ομάδα σε ένα και μόνο σκοπό: να βοηθήσουν όσους βρίσκονται στον δρόμο με τόση παγωνιά. Ο Σάλβα, έχοντας χάσει τις ελπίδες του, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει χρήσιμος με τον δικό του τρόπο. Η συνάντηση του Άγγελου με την Αμαλία θα τον αλλάξει για πάντα.

Στον ρόλο της Αμαλίας η Γιάννα Σταυράκη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: