Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ: Η νέα μουσική εκπομπή του OPEN με τον Γιάννη Μπέζο

OPEN BEYOND – Με έναν διαφορετικό ρόλο θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο τη νέα σεζόν, με τον δημοφιλή ηθοποιό να αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας εκπομπής μουσικού περιεχομένου στο OPEN.

Πρόσφατα μάθαμε ότι η εκπομπή θα φέρει τον τίτλο «Ότι αγαπώ» ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει περίπου σε έναν μήνα.

Το ύφος του «Ότι αγαπώ» θα μοιάζει με το «Στην υγεία μας», με την εκπομπή να φιλοξενεί πρόσωπα από το χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και της πολιτικής, με κοινό άξονα πάντα την μουσική. Μια νέα βραδινή εκπομπή στο OPEN, με παρεΐστικη διάθεση, για την οποία μάλιστα ο Γιάννης Μπέζος είχε τις επιφυλάξεις του αρχικά!

Η παραγωγός της εκπομπής, Βίκυ Λάσκαρη (ήταν αντίστοιχα παραγωγός και του Σπύρου Παπαδόπουλου) ανέβασε τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της εκπομπής αλλά και τον Γιάννη Μπέζο. Κάτω από το βίντεο έγραψε:«Ο,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα!!! Ο,τι αγαπώ, βρίσκεται στην αρχή του πάντα!!! Οδυσσέας Ελύτης

Μπαίνοντας στο πλατώ ευχήθηκα μέσα μου, να είμαστε όλοι καλά, με υγεία κ αγάπη μεταξύ μας κ για την δουλειά που ξεκινάμε αυτήν τη σεζόν!!! Όλοι χαμογελαστοί, κεφάτοι, δυνατοί, αγαπημένοι, μια οικογένεια όπως πάντα (η οικογένεια της B&G Productions), με χαρά κ διάθεση για δουλειά!!! Ε ναι! Ακόμη κ σήμερα Σάββατο!!! Γιατί όχι, δηλαδή;;; Καλή μας αρχή παιδιά και καλή σεζόν!!!»

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: