ΠΡΕΜΙΕΡΑ 19/9/2022
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Δείτε το trailer της νέας καθημερινής σειράς εποχής">

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 19/9/2022
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Δείτε το trailer της νέας καθημερινής σειράς εποχής

ALPHA – Στην αρχή ήταν μόνο μία ιδέα, έπειτα έγινε όνειρο… κι όταν τα όνειρα μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι πόλεις… και στις μεγάλες πόλεις τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… ή καμιά φορά εφιάλτες… Όμως, τίποτα δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί λίγη ευτυχία για να ξαναρχίσουν όλα…

Πάντα νικάει το καλό…

Καλώς ήρθατε στον «Παράδεισο των κυριών».

«Ο Παράδεισος των κυριών», η νέα μεγάλη σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη, την ίδια ώρα.

Μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.

«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείας μόδας, γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια. Εκεί όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και τα κουτσομπολιά της ημέρας αλλά και για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ο «Παράδεισος των κυριών», το δημοφιλέστερο και πολυτελέστερο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά! Η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο. Λαμπεροί καλεσμένοι Θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του «Παραδείσου», στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους.’Ομως ένα αναπάντεχο γεγονός Θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων στρέφοντας το ενδιαφέρον σε μια πορεία ανεύρεσης της αλήθειας. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Τα ανείπωτα μυστικά, τα ανομολόγητα πάθη, οι άνομοι έρωτες είναι κάποια από τα συστατικά που συνθέτουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της νέας σειράς. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή με φόντο την αστική Αθήνα των 60s με δυνατές ερμηνείες, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: