ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ!: Το μεγάλο «συμπόσιο» των αποστράτων πλησιάζει

ΑΝΤΕΝΝΑ- Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 21

Για πρώτη φορά από την ένωση των στρατοπέδων επικρατεί ειρήνη μεταξύ των δύο διοικητών. Κανείς δεν πιστεύει στα μάτια του. Ακόμα και στον γιατρό τούς πηγαίνουν για να βεβαιωθούν ότι δεν τους «χτύπησε» καμία άνοια. Με το μεγάλο «συμπόσιο» για τους απόστρατους του Ε.Σ. προ των πυλών, ο Ταξίαρχος μπορεί επιτέλους να είναι ήρεμος ότι οι συμφιλιωμένοι διοικητές θα το διοργανώσουν χωρίς απρόοπτα. Μόνο που κανείς τους δεν υπολόγιζε στα περίεργα «συμπτώματα» που αρχίζουν να έχουν Γούλας και Σκορδάς, τινάζοντας στον αέρα τα όποια πλάνα είχαν για το συμπόσιο. Την ίδια ώρα, στα «Μαγειρευτά της Μανούλας σου» γίνεται ανακατανομή πόστων, με την εκνευρισμένη Φραντζέσκα να τρώει όλη την λάντζα, ενώ ο Καρυπίδης βάζει τα δυνατά του για την γιορτή της «επετείου» τους μετά από ένα μήνα σχέση.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 22

Το μεγάλο «συμπόσιο» των αποστράτων πλησιάζει και το στρατόπεδο είναι κάθε άλλο παρά έτοιμο με τα συμπτώματα των δύο διοικητών να χειροτερεύουν. Ο Σκορδάς βλέπει όλο και λιγότερο καλά και ο Γούλας δεν μπορεί να κάνει δύο βήματα χωρίς βοήθεια. Ο Παπανίδης επιστρατεύεται για γνωμάτευση. Με το μυστήριο γύρω απ’ την κατάσταση των διοικητών να παραμένει άλυτο, οι φαντάροι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και διοργανώνουν μόνοι τους το συμπόσιο μπας και πάρουν καμία τιμητική. Αλλά η ανικανότητά τους στην διοργάνωση κάνει την κατάσταση ακόμα πιο τραγική και μια νέα καμπάνα απ’ τον Ταξίαρχο δεν φαντάζει απίθανη. Και όσο τα πράγματα χειροτερεύουν, η ανάγκη να βρεθεί η αιτία της αλλόκοτης ασθένειας των διοικητών γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Η πραγματική αιτία δεν θα είναι καθόλου αυτή που περιμένουν. Ταυτόχρονα, η Φραντζέσκα φτάνει στο αμήν με τους συναδέλφους της, ενώ ο δόλιος Μαργαρώνης προσπαθεί να σαμποτάρει την επέτειό της με τον Καρυπίδη.    

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: