ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ 10/9/2022: Επιστροφή στις οθόνες μας για Μαυραγάνη-Μάνεση

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επέστρεψε σήμερα στον Alpha για 6η συνεχόμενη χρονιά.

«Ευχόμαστε να έχετε ένα καλό πρωινό. Καλή σεζόν να είναι, με έναν πόνο να μας βγει, όπως και η προηγούμενη» είπε ο Νίκος Μάνεσης στην έναρξη της εκπομπής , είπε ο Νικος Μάνεσης!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Στούντιο με θέα και στην έναρξη της εκπομπής συγκινήθηκε που ήταν στο ίδιο πλατό μετά από χρόνια και παρουσιάζει ξανά την ίδια εκπομπή!

«Καλή σας μέρα! Καλό ξημέρωμα! Καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούργιο ραντεβού σε μία εκπομπή που μετρά… Τώρα τι να μετρήσω; Το Στούντιο με θέα που ξεκίνησε και είδατε και μετρά πολλά χρόνια και ξεκίνησε το 1999 με τον Νίκο Μάνεση και μαζί ήμασταν από το 2003 έως το 2006, που έφυγε τότε για τον Alpha! Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης και επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής… Στούντιο με θέα… θα ανοίγουμε πάλι ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή συνεχίστηκε για 10 χρόνια… Αυτή είναι η δέκατη χρονιά… Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και κάνοντας αυτήν εδώ την εκπομπή… Και μου θύμισαν εδώ όλα τα παιδιά ότι στο ίδιο πλατό εδώ, ήταν το (παλιό) Στούντιο με θέα που είδατε… Να, εκεί απέναντι ήταν…»!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: