ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ 27/8/2022: Δεκατιανό σε Πιτταρά και Γρηγοριάδη από τον Αυτιά, με καλή διάθεση Ρέβη-Σιαδήμας

Οι Δεκατιανοί θα είναι όλη τη σεζόν στον αέρα του ΣΚΑΪ, κάθε Σαββατοκύριακο στις 10 το πρωί και έκαναν πρεμιέρα σήμερα. Λίγα λεπτά νωρίτερα, όμως, πέρασαν από το πλατό του Γιώργου Αυτιά, ώστε ο δημοσιογράφος να τους προλογίσει στο κοινό.

«Καταρχάς έχουμε τεράστια χαρά γιατί θα πάρουμε λίγο από τη λάμψη σου», είπε ο Γιάννης Πιτταράς. «Για όνομα του Θεού!», αναφώνησε ο Γιώργος Αυτιάς και βέβαια, τους παρουσίασε στους τηλεθεατές με τον καλύτερο τρόπο.

Εκείνοι, με τη σειρά τους, τον κέρασαν… δεκατιανό.

Οι δύο δημοσιογράφοι με πολύ κέφι και χαμόγελο καλωσόρισαν τους τηλεθεατές στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του Open που ουσιαστικά παίρνει τη θέση της εκπομπής που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια η Φαίη Μαυραγάνη.

Σιαδήμας και Ρέβη καλημέρισαν τους τηλεθεατές και μάλιστα εκείνος παρότρυνε την παρτενέρ του να χορέψει όπως χόρευε πριν βγουν στον «αέρα», κάτι που δεν πτόησε καθόλου την Ευλαμπία Ρέβη η οποία με τη σειρά της τού ζήτησε να τη συνοδεύσει.

«Εδώ είμαστε, επιτέλους η πρεμιέρα με τον Γιώργο Σιαδήμα. Τώρα μαζί από τη συχνότητα του OPEN κάθε Σαββατοκύριακο θα τα λέμε μαζί σας», είπε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη ενώ ο Γιώργος Σιαδήμας είπε με τη σειρά του:

«Θέλουμε κι εσάς σε αυτή την μεγάλη οικογένεια του OPEN 5 με 10 το πρωί».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: