ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η γκάφα από την αποσπασματική συνέντευξη του Γεωργούλη

ΑΝΤΕΝΝΑ – Σε μεγάλο ατόπημα φαίνεται να έχει πέσει η εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ με τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της να εξαπολύουν μύδρους για τον Αλέξη Γεωργούλη και το μισθό του από το Ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτό το post δημοσιεύουμε αποκλειστικά όλη τη συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ και τον Μάκη Θεοδοσίου και όσα έκοψαν στην εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για το “πόσα παίρνει” ο Αλέξης. Όλα ξεκίνησαν με την εκλογή του. Στις ευρωεκλογές του 2019 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην πέμπτη θέση από τις έξι του κόμματος.

Στη συνέχεια συμμετείχε στο YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR, όπου τα άκουσε γιατί άφηνε τις Βρυξέλλες για να έρχεται στην Αθήνα για το γύρισμα της εκπομπής, με τον ΑΝΤΕΝΝΑ ωστόσο να του δίνει πλήρη κάλυψη και να τον υπερασπίζεται από την εκπομπή, η οποία σήμερα προσπάθησε να τον αποδομήσει.

Την άνοιξη του 2019 είχε γίνει σχεδόν “εθνικό ζήτημα” το μηδενικό εισόδημα του Αλέξη για το φορολογικό έτος 2018 με τον παρουσιαστή του JOKER να τονίζει πως όντως είχε επαγγελματική δραστηριότητα, όντως κέρδισε χρήματα αλλά αυτά έγιναν στην Αγγλία και ως όφειλε τα δήλωσε εκεί, όπου και φορολογήθηκε.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ;

Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλοντας να διευκρινίσει ότι αν ο μισθός του ευρωβουλευτή δεν ξοδευτεί στα έξοδα γραφείου, πρέπει να επιστραφεί, αποκάλυψε στα πόσα χρήματα ακριβώς ανέρχεται:

«Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Μάλιστα απόσπασμα της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη προβλήθηκε στο ΠΡΩΙΝΟ με τη Φαίη Σκορδά να μένει έκπληκτη. «Αποκλείεται!», αναφώνησε και τον λόγο ύστερα πήρε ο Βαγγέλης Περρής, σχολιάζοντας: «Παραδίνομαι! Δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά. Εκεί στις Βρυξέλλες που είναι με κάτι τον ψεκάζουν; Αυτά τα οποία λέει δεν χωράνε σε καμία λογική! Είναι παράλογα, είναι τρελά»!

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της BLV το τμήμα που δεν έπαιξε ποτέ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είναι το εξής. Συνεχίζουμε από εκεί που σταμάτησε η εκπομπή “Άρα είναι στην ουσία πίστωση, εγώ αντιλαμβάνομαι μια πίστωση, που αν δεν το χρησιμοποιήσεις επιστρέφονται… μιλάμε για Ευρωπαϊκό έλεγχο…” λέει ο παρουσιαστής με τον Αλέξη Γεωργούλη να συμπληρώνει: “… αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνει μισθό ο Ευρωβουλευτής, παίρνει μισθό ο Ευρωβουλευτής, ο οποίος είναι μονοψήφιος και ο μονοψήφιος δεν είναι το 9, απλά δεν θέλω να πω το ψηφίο…”. Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε και για τους πέντε συνεργάτες που έχει στην Ευρωβουλή (3 στις Βρυξέλλες και 2 στην Αθήνα αποσπασμένους), οι οποίοι πληρώνονται από το πακέτο των 25.000 Ευρώ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΑΠΟ ΤΗ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ)

 

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: