ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η επόμενη μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα μετά το νέο – τηλεοπτικό – διαζύγιο

ANT1 – Η 30η Ιουνίου θεωρείται μέρα ορόσημο για το πρωινό του ΑΝΤ1, αφού με την ολοκλήρωση του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά και την ουσιαστική της αποχώρηση, ο Γιώργος Λιάγκας μένει μόνος ( ; ) την επομενη σεζον στη ζωνη 10-1.

Ειναι ομως ετσι;…

Καταρχάς ο Λιάγκας υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι, από τα τέλη Μαΐου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξαν ούτε διαπραγματεύσεις, ούτε συζητήσεις, καθώς ο παρουσιαστής δέχθηκε την πρόταση του σταθμού, να συνεχίσει δηλαδή στην Πρωινή εκπομπή.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Λιάγκας παρακολουθούσε τις αντιδράσεις της Σκορδά, που έτσι κι αλλιώς διαπραγματευόταν ξεχωριστά.

Η Σκορδά ήταν εκείνη που ζητούσε δική της ξεχωριστή εκπομπή, η Σκορδά ήταν εκείνη που έθετε όρους ακόμη και για τη διάρκεια της δικής της εκπομπής με όλα όσα ακολούθησαν.

Ο Λιάγκας δεν ενεπλάκη καθόλου σε όλη αυτή τη διαδικασία, ούτε από την άλλη φάνηκε να ανησυχεί για τη συνέχεια.

Έτσι, ουσιαστικά το πιο ευνοϊκό σενάριο για εκείνον, το να γίνει δηλαδή και τυπικά το “πρώτο όνομα” του Πρωινού, ξεδιπλώνεται μπροστά του δίχως εκείνος να κάνει το παραμικρό!

Όμως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα. Δεν τον χαλάει καθόλου η κεντρική παρουσία του Λιάγκα, άλλα υπάρχουν και τα γυναικεία εμπορικά προϊόντα που φέρνουν έσοδα στη “ζώνη”.

Ένα όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία πάρα τις διαρροές διαψεύσεων, κάνει ήδη συζητήσεις με το Star.

Με ποιους όρους όμως θα πάει η Ιωάννα στον ΑΝΤ1;

Όσο κι ακουστεί περίεργο…με κανέναν! Ο ΑΝΤ1 θέλει δίδυμο, ο Λιάγκας δεν έχει πρόβλημα (πέρα από το ότι θα είναι ξεκάθαρα το πρώτο όνομα στους τίτλους), η Ιωάννα θα διαχειρίζεται και πολλά θέματα μόνη της (εκτός από τα εμπορικά, ζώδια, μαγειρική κλπ), οπότε ουσιαστικά της προσφέρει ακριβώς τη θέση που έχει αυτή τη στιγμή η Σκορδά!

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ο Λιάγκας να σκέφτεται…ιντριγκαδόρικα, συμφωνώντας στην πρόταση, γιατί θέλει να έχει ένα συμπαίκτη που θα πυροδοτεί μια μόνιμη “κόντρα” μεταξύ τους!

Όσο για τα πρόσωπα που ακούστηκε ότι έχουν ήδη συμφωνήσει για το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Κανείς δεν έχει συμφωνήσει, ενώ μετέωρο παραμένει το οικονομικό κομμάτι, καθώς φαίνεται ότι αλλά τους έταζαν…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: