Connect with us
Γιώργος Λιάγκας - primetime.gr

ΑΝΤΕΝΝΑ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η επιστροφή Λιάγκα ισοδυναμεί με παραδοχή αποτυχίας της Φαίης

photo: ANTENNA.GR

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η επιστροφή Λιάγκα ισοδυναμεί με παραδοχή αποτυχίας της Φαίης

ΑΝΤΕΝΝΑ – Αν ο Βαγγέλης Περρής σχολίαζε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα σε άλλο κανάλι (και όχι στον ΑΝΤ1), θα μιλούσε για…απίστευτη “κωλοτούμπα” αλλά και παραδοχή της αποτυχίας για μια εκπομπή που στα μέσα της σεζόν, αναγκάζεται να …προσθέσει παρουσιαστή στο πλευρό της παρουσιάστριας, βάζοντας έτσι τέλος στην αυτόνομη καριέρα της… Όμως, φυσικά και δεν ακούσαμε κουβέντα από τον σχολιαστή του “Πρωινού” για τους πραγματικούς λόγους της τηλεοπτικής επανασύνδεσης του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά. Μια επανασύνδεση που ουσιαστικά επικυρώνει την αποτυχία της Φαίης στη χειρότερη από πλευράς αποδόσεων σεζόν για την πρωινή ψυχαγωγία στον ΑΝΤ1 στα 30 χρόνια λειτουργίας του!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Ο ΑΝΤ1 με μια σπάνια κίνηση έστειλε αργά χθες βράδυ σε όλα τα media το δελτίο τύπου για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα. Από τη μία, ήταν μια κίνηση “αιφνιδιασμού” (για τους ιθύνοντες), την οποία έπρεπε να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Από την άλλη όμως, μια τέτοια κίνηση μεσούσης της σεζόν, αποκαλύπτει την αδυναμία της εκπομπής.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ

Μπορεί οι κακοπροαίρετοι να πιστεύουν πως μετά τα όσα πέρασε, μετά το συμβάν στον ΣΚΑΪ, με το σχόλιο-ατόπημα για τη σεξουαλική παρενόχληση της φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη, η Φαίη σπεύδει να σώσει τον πρώην σύζυγό της, αλλά να μην ξεχνάμε ότι πρακτικά ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν στα… “αζήτητα” από την περίοδο, που τον είχε δεσμευμένο ο ίδιος ο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μην ξεχνάμε ότι για δύο χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να κλείσει καμιά τηλεοπτική συμφωνία, καθώς ο ΑΝΤΕΝΝΑ τον είχε παροπλισμένο και δεσμευμένο, χωρίς να τον αξιοποιεί. Είδε και έπαθε για να λύσει τη συνεργασία του με τον σταθμό για να πάει περήφανα πλέον στον ΣΚΑΪ. Ευτυχώς για εκείνον, το συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου του έδινε το περιθώριο να λύσει τη συνεργασία του αυτόματα, εάν δεν αξιοποιηθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Από την άλλη η πορεία της Φαίη Σκορδά και της εκπομπής έχει πάρει την κατηφόρα στο Δυναμικό Κοινό ήδη από το πρώτο μισό αυτής της σεζόν, σημειώνοντας μέχρι και μονοψήφια ποσοστά, που έχει να δει το κανάλι από την περίοδο Μουτσινά – Ζαρίφη. Σε συνδυασμό με τα ελλιπή ρεπορτάζ, τα αυτοαναιρούμενα αποκλειστικά αλλά την επιθετική συμπεριφορά της ομάδας της, η επιστροφή του Λιάγκα στο πλευρό της Σκορδά καταδεικνύουν μόνο ένα πράμα: την ξεκάθαρη παραδοχή της αποτυχίας της εκπομπής. Γιατί η εκπομπή δεν ενισχύεται απλά με την προσθήκη ενός προσώπου αλλά ουσιαστικά αλλάζει πλεύση προς το (ακόμα) πιο σκληρό gossip…

Με ένα κοινό, που αποτελείται από συντηρητικές γυναίκες στην πρωινή ζώνη, θα είναι ενδιαφέρον αν θα πετύχει αυτή η προσπάθεια. Γιατί λογικά, η περιέργεια των πρώτων ημερών, πιθανώς να εξαργυρωθεί στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά δύσκολα το τηλεοπτικό κοινό θα “συγχωρέσει” το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, ειδικά μετά το περσινό ατόπημα, αλλά και μια επανασύνδεση δύο ανθρώπων που στηρίχθηκαν επικοινωνιακά στον γάμο τους, ενώ μετά το χωρισμό τους επιχείρησαν αυτόνομες καριέρες δίχως τελικά να εξαργυρώσουν την από κοινού επιτυχία τους.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια να ανακοινωθεί σήμερα στο “Πρωινό” η επιστροφή του πρώην συμπαρουσιαστή της Φαίης κράτησε 20 λεπτά ως μείζον θέμα της εκπομπής με την παρουσιάστρια απλώς…να χαμογελάει με υπονοούμενο αν και η προσθήκη σημαίνει και το τέλος της αυτόνομης καριέρας της… Μόνο γέλια ωστόσο προκάλεσε η προσπάθεια των συντελεστών να παρουσιάσουν “ισορροπημένα” και δίνοντας το…”παρασκήνιο”, την είδηση της προσθήκης του Γιώργου Λιάγκα, που αν γινόταν σε άλλο κανάλι απλώς θα αποδομούσαν…

Με το trailer να ετοιμάζεται για την άφιξη του Γιώργου Λιάγκα, ο ΑΝΤΕΝΝΑ ξαναέδωσε υπόσχεση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στον παρουσιαστή για περαιτέρω αξιοποίησή του στη βραδινή ζώνη από τη νέα σεζόν. Δηλαδή ξανά τα ίδια Παντελή μου…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

To Top
%d bloggers like this: