Η ΠΤΩΣΗ: Η νέα σειρά της ΕΡΤ1 με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη

ΕΡΤ1 – Η ΕΡΤ 1, για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, ετοιμάζει πληθώρα καινούργιων προτάσεων μυθοπλασίας. Μάλιστα, επρόκειτο να κατατεθεί μία διπλή πρόταση από τη σεναριογράφο Τίνα Καμπίτση. Η πρώτη περιελάμβανε τη συνέχεια της δραματικής, αστυνομικής, ιατρικής σειράς «Ο όρκος» και η δεύτερη τη δημιουργία μίας νέας αστυνομικής σειράς, που τελικά υπερίσχυσε, και φέρει τον προσωρινό τίτλο «Η πτώση».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρίστος Γεωργίου, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο πρόκειται να δούμε έναν από τους αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Χρήστο Λούλη.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έρθουν σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Stefi Productions και άλλα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, με σκοπό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο να ξεκινήσουν τα απαραίτητα γυρίσματα και «Η πτώση» να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της ΕΡΤ 1, θα προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 22.00, με διπλό επεισόδιο.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: