ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Ο σωστός εορτασμός της ονομαστικής εορτής του Αλέξη

OPEN – Ημέρα χαράς, ημέρα συγκίνησης, ημέρα γιορτής είναι η σημερινή για την «οικογένεια» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο αρχηγός της Αλέξης Τσίπρας γιορτάζει. Οι «Ράδιο Αρβύλα», φόρεσαν τα καλά τους και το γιόρτασαν, αφιερώνοντας εξαιρετικά την εκπομπή στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το δημοψήφισμα που κλήθηκε να απαντήσει ο κόσμος είχε ως εξής: «Τι δώρο θα κάνατε στον Αλέξη Τσίπρα για τη γιορτή του;» με επιλογές: «Έναν ορό αλήθειας; Ένα τατουάζ του Τσε Γκεβάρα; Το 20% που του λείπει;».

ΤΟ ΤΟP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Με την ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, με τον Αντώνη Κανάκη να «τσουτσουριάζει» με δηλώσεις συνδικαλιστών αστυνομικών και να παραδέχεται άλλους.

Η συνέχεια είχε «νονό» Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισαν «Τριαντάφυλλο της πολιτικής», την ίδια στιγμή που το Battle of the Couples μπορεί να πέσει πιο χαμηλά.

Στο Νο15, ο Γιώργος Αυτιάς έγραψε ένα βαθιά πολιτικό τραγούδι για τις συντάξεις του ΕΦΚΑ, ενώ στο boomer’s throwback με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα ήταν μία από τις τρεις καλύτερες στιγμές που είχαν επιλέξει οι «Αρβύλες».

Στην επιστροφή… τηλεκύβος με Αντώνη Κανάκη και Αλέξη.

Στο Νο12 Survivor με ατύχημα, ενώ στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και στην Ισπανία θα ανατείλει «πράσινος ήλιος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε Zoom και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πήρε τηλέφωνο. Αποκλειστικά στους «Αρβύλες» ο διάλογος και η κατάληξη της τηλεδιάσκεψης.

Στο Νο8 «Ρουκ Ζουκ» και πληρωμένη απάντηση στη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στο Νο7 η σειρά από την Καβάλα.

Τελευταίο throwback με Αλέξη Τσίπρα και Angelina Jolie, ενώ επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο και το δράμα του Τριαντάφυλλου.

Ο Batman βγήκε βόλτα στη Θεσσαλονίκη και… μαγικές στιγμές στον Τάκη Τσουκαλά.

Ο κόσμος αποφάσισε ότι κατάλληλο δώρο για τον Αλέξη Τσίπρα είναι «το 20% που του λείπει» για να βγει κυβέρνηση.

Και στο Νο1, Κυριάκος Μητσοτάκης!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: