ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Κανονικά στον άερα η εκπομπή σήμερα

ANTENNA – Προς έκπληξη όλων, τελικά αποφασίστηκε στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης και η εναπομείνασα παρέα του να βγουν κανονικά σήμερα τα βράδυ στο καθιερωμενο ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Παρά το γεγονός ότι η σκιά που άφησε πίσω του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι πολύ βαριά καθώς τρεις είναι μέχρι στιγμής οι γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει, ο ΑΝΤ1 σε συνενόηση με τον Αντώνη Κανάκη όπως υποστηρίζει το κανάλι, θα βγάλει κανονικά και ζωντανά την εκπομπή θεωρώντας ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβολής της από τη στιγμή μάλιστα που ο Στάθης απομακρύνθηκε άμεσα από την παρέα.

Μάλιστα, πριν από λίγο εστάλη και το ενημερωτικό του προγράμματος που αφαιρεί από τους συντελεστές το όνομά του κάτι που στους τίτλους της εκπομπής συνέβη χθες.

Πάντως, ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται να είχε διαφορετική άποψη την οποία εξέφρασε και χθες δημοσίως καθως όπως υποστηρίζει το σοκ είναι μεγάλο και το προφίλ της εκπομπής συγκεκριμένο.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου πάντα το Ράδιο Αρβύλα θα βγει κανονικά στον αέρα του ΑΝΤ1 μέχρι την Πέμπτη, όχι όμως και το Βινυλιο την Παρασκευή και καλώς εχόντων των πραγμάτων οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στο πόστο τους στις 10 Γενάρη.

Την ίδια ώρα στο επίσημο site του σταθμού για την WEB TV όπου υπάρχουν όλες οι εκπομπές, δεν μπορεί κανείς να βρει τις εκπομπές των «Ράδιο Αρβύλα» και του Βινυλίου. Από το κανάλι διευκρινίστηκε ότι δεν κατέβηκαν απλά δεν είχαν ανέβει ποτέ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: