ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Η αναφορά μέσω σάτιρας στον Νότη Σφακιανάκη

YOUTUBE – Λίγο πριν την υπογραφή των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ με το MEGA CHANNEL, ξεκίνησε τη διαδικτυακή του μετάδοση η γνωστή και αγαπημένη σατιρική εκπομπή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έκαναν πρεμιέρα, ανεβάζοντας το πρώτο σατιρικό τους βίντεο για τη φετινή σεζόν.

Φυσικά, οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να μη σατιρίσουν τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, η οποία συνέβη πριν μια εβδομάδα ακριβώς…

Με το γνωστό του καυστικό χιούμορ, ο Αντώνης Κανάκης υποδύθηκε τον δημοσιογράφο που έπαιρνε συνέντευξη από τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος έκανε τον δημοφιλή τραγουδιστή. Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα μπήκε στις τάσεις του YOUTUBE!

Ακόμη, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Κανάκης είναι σε συζητήσεις με το Mega για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μάλιστα, ανέφερε πως ο Αντώνης Κανάκης αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά με τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» από τις 15 Ιανουαρίου.

Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς γίνονται οι τελευταίες συζητήσεις πριν μπουν οι υπογραφές, αλλά η ομάδα του Αντώνη Κανάκη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: