Connect with us
REALITY TV - primetime.gr

HOUSE OF FAME

REALITY TV 16.04.2021: Όσα έγιναν σε MasterChef, Φάρμα και House of Fame

photo: PRIMETIME.GR

REALITY TV 16.04.2021: Όσα έγιναν σε MasterChef, Φάρμα και House of Fame

MASTERCHEF

Φέτος το MasterChef παίζεται αλλιώς! Αυτό είχε υποσχεθεί ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν από την έναρξη του reality μαγειρικής και αυτό απολαμβάνουμε σε κάθε επεισόδιο. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αυτή των επιστροφών και σήμερα, οι τελευταίο έξι διεκδικούν τις τρεις ποδιές που θα τους οδηγήσουν ξανά στο σπίτι. Ανάμεσά τους και δύο της οκτάδας, η Μαρία και ο Στέφανος. Στην κουζίνα του MasterChef πήραν θέση όλοι οι παίκτες, με τους «6» να στέκονται απέναντι από τους κριτές. Η Μαρία, ο Στέφανος, ο Νίκος, ο Αντώνης, ο Αλέξανδρος και η Κωνσταντίνα, μπήκαν στην τελική δοκιμασία επιστροφής.

Η διαδικασία είχε ως εξής, οι τρεις, επέλεξαν το ζευγάρι τους με το οποίο θα μονομαχήσουν και εκεί έγινε η ανατροπή. Ο Αλέξανδρος επέλεξε την Κωνσταντίνα και ο Νίκος, αντί να επιλέξει έναν από τους «παλιούς», αποφάσισε να μονομαχήσει με τον Αντώνη, αφήνοντας Μαρία και Στέφανο να διεκδικήσουν μια ποδιά. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε ούτε στους δύο, ούτε στον εξώστη, με τον Ιωάννη μάλιστα να είναι σαν «ταύρος μαινόμενος». «Θα μας βρουν απέναντί τους όποιος μπει. Θεωρώ ότι είναι μιλημένο», είπε στην κάμερα και μονολογούσε «μηδέν μυαλό». Η Μαρία με κλάματα άφησε το μαχαίρι της μπροστά στον Στέφανο και δήλωσε: «Αυτά είναι μαθήματα θεατρινισμού με τη Μαρίνα απ’ έξω».

Ίδια απογοήτευση και για τον Στέφανο που δήλωσε ότι δεν υπάρχει ηθική. «Είναι πολύ άβολο. Δεν ξέρω αν μπορώ να μαγειρέψω έτσι. Εγώ θα τους βάλω μυαλό; Ποια ηθική; Οι μισοί από εδώ δεν έχουν». Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες επιστρέφουν στο σπίτι και οι άλλες τρεις αποχωρούν οριστικά. Η δοκιμασία είναι αντιγραφή και μάλιστα σε πιάτα τριών νικητών του MasterChef. Στην κουζίνα μπήκαν, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μανώλης Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Οι κριτές τους υποδέχτηκαν και ο Σωτήρης Κοντιζάς, με το φαρμακερό του χιούμορ δεν άφησε ασχολίαστη την εικόνα του Σταύρου, ο οποίος έχει πάρει μερικά κιλά. «Το τρως όλο το φαγητό σου βλέπω», του είπε με χιούμορ, με τον ίδιο να απαντά ότι φόρεσε μαύρα και γυαλιά για να κόβουν. Η Κωνσταντίνα επέλεξε το πιάτο του Λάμπρου Βακιάρου, ο Αντώνης επέλεγε τον Μανώλη Σαρρή και στον Στέφανο έμεινε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο Στέφανος είχε μονομαχήσει παλαιότερα με τον Σταύρος Βαρθαλίτη και τον είχε νικήσει, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπεραίνει ότι ο Στέφανος έχει κερδίσει το περσινό MasterChef. Το πρώτο ζευγάρι που κλήθηκε να μαγειρέψει είναι η Μαρία και ο Στέφανος, ενώ τα άλλα δύο ζευγάρια θα διαγωνιστούν αύριο.

Στην πρώτη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου από τον καλεσμένο Σταύρο Βαρθαλίτη, μαγείρεψαν η Μαρία με τον Στέφανο. Αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως την καλύτερη προσπάθεια έκανε η Μαρία Λαζαρίδου. Έτσι ο Στέφανος Χίλας είναι αυτός που αποχωρεί από το MasterChef και επιστρέφει στο σπίτι του.

Η ΦΑΡΜΑ

Το γράμμα της Μαρίας Τοτόμη και η ψηφοφορία των παικτών της «Φάρμας» έβγαλαν μονομαχία ανάμεσα σε δύο γυναίκες για τη θέση του αρχηγού. Η Μαρία πρότεινε τη Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ οι παίκτες ψήφισαν σχεδόν όλοι την Ειρήνη Κολιδά, οι οποίες βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την αρχηγία.

Πριν από τον αγώνα, η ζωή συνεχίστηκε κανονικά στη φάρμα και μάλιστα, δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα σε Ντούπη και Μαντζουράνη και ακούστηκαν βαριές κουβέντες ανάμεσά τους.

Τον ρόλο του «πυροσβέστη» έπαιξε ο Θανάσης Πάτρας λέγοντας: «Καταλαβαίνω τον θυμό σας. Όλοι είμαστε σε ένταση αλλά μήπως να ηρεμήσουμε λίγο; Δεν θέλω να εμπλακώ σε ό, τι λέγατε αλλά δεν θέλω φασαρία, σας παρακαλώ…».

Η Ειρήνη Κολιδά κέρδισε την αρχηγία και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα το αγώνισμα. Η αρχική μου σκέψη ήταν να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δούμε το αποτέλεσμα. Τώρα που θα γυρίσουμε σπίτι θα αρχίσω να σκέφτομαι».

Σε σκληρό ντέρμπι εξελίχθηκε η διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού για τον πιο αγαπημένο παίκτη της εβδομάδας, με το αποτέλεσμα να κρίνεται τις τελευταίες ώρες. Οι τέσσερις δημοφιλέστεροι με τυχαία σειρά ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Στράτος, ο Ντούπης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, με τον Τζώρτζογλου να παίρνει τον τίτλο για δεύτερη εβδομάδα.

Με την Ειρήνη Κολιδά να αναδεικνύεται αρχηγός για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα, θα έπρεπε να επιλέξει ποιος θα είναι κι ο πρώτος μονομάχος που θα παλέψει για την παραμονή του στο ριάλιτι. Η ίδια είχε επιλέξει ως υπηρέτες τον Βασίλη Μαντζουράνη και την Κάτια Δέδε αλλά ένας από αυτούς θα έπρεπε να είναι και μονομάχος στην δοκιμασία αποχώρησης. Αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε στην Ειρήνη την μαύρη πέτρα για να την δώσει κι αυτός με την σειρά του σε αυτόν που θα επιλέξει. Τελικά η μαύρη πέτρα πήγε στον Βασίλη Μαντζουράνη. Η Ειρήνη ανέφερε ότι το έκανε για να μην μειωθούν περισσότερο οι γυναίκες στο ριάλιτι.

Δύσκολη μοιάζει η καθημερινότητα στη Φάρμα και ο Τάσος Ξιαρχό άρχισε σιγά σιγά να το αντιλαμβάνεται, όπως παρακολουθήσαμε και στο επεισόδιο της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, ο χορογράφος και νέος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε να προσαρμόζεται στις καθημερινές δουλειές όπως είναι και το άρμεγμα. Βοηθός του σε αυτό ήταν η έμπειρη Μαρία Μιχαλοπούλου που βρέθηκε πλάι του αν και είχε ένα ιδιαίτερο ατύχημα!

«Χθες ξεπαρθενεύτηκα στο άρμεγμα! Σήμερα ένιωσα ότι είμαι στο πανεπιστήμιο. Δηλαδή για κάποιο λόγο είμαι πολύ καλά. Πιάνω έτσι το βυζί και το κατεβάζω πολύ καλά το γάλα. Μόνο που, πέρα από το να βγάλω γάλα στην κατσαρόλα, έβγαλα και λίγο γάλα στη Μαρία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της Φάρμας!

HOUSE OF FAME

Στη σκηνή του House of fame ανέβηκε ξανά η Χρύσα Μαλακόζη, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να ερμηνεύσει το κομμάτι «Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου». Αν και η νεαρή σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό, η κριτική επιτροπή εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αυστηρή απέναντι της. Ένα σχόλιο του Φοίβου, ωστόσο, έμοιαζε αρκετό για να παγώσει τόσο την Χρύσα Μαλακόζη όσο και την παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα.

Ειδικότερα, όταν ο Φοίβος πήρε τον λόγο, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι έπαθες; Γιατί; Εσύ δεν είχες ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Και ήταν συνεχόμενο. Δηλαδή σαν να… μήπως είσαι στις μέρες σου; Δεν ξέρω».

«Είμαι! Να το πω και αυτό» απάντησε αυθόρμητα, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Χρύσα Μαλακόζη.

«Φοίβο μου, ότι είσαι καταπληκτικός το ξέρουμε. Ότι καταλαβαίνεις κιόλας πότε οι γυναίκες μας είμαστε στις μέρες μας και μπορούμε να στονάρουμε, πραγματικά προσκυνώ! Ένα χειροκρότημα, παρακαλώ, για τον Φοίβο» υπογράμμισε η παρουσιάστρια του τάλεντ σόου, Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, ο Φοίβος πρόσθεσε πως «θα πάρεις δύο παραπάνω βαθμούς γιατί είναι ορισμένες τραγουδίστριες που, όταν έχουν περίοδο, χάνουν πολύ στον τόνο. Δεν είμαι γιατρός να το εξηγήσω. Καλά, άσε την γκρίνια δεν το συζητάμε αυτό. Οπότε είσαι δικαιολογημένη γιατί ήταν συνεχόμενο αυτό, Χρύσα».

Το όγδοο live του House Of Fame ολοκληρώθηκε κι ένας ακόμα σπουδαστής δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό για να παραμείνει στην μουσική ακαδημία. Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης κι ο Γιώργος Ντίνος που δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι ο Μηνάς Τσουκάνης.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Η Μαριάννα Κάρα ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές ως το πρόσωπο που θεωρούν πως δεν έχει θέση στην Ακαδημία και από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, της αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί. Ο διευθυντής της Ακαδημίας εξακολουθεί να έχει στα χέρια του το δικαίωμα της εξαίρεσης και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει σε αυτό το live, σώζοντας τη Μαριάννα Κάρα.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Jimmy Sion, Γιάννης Αρβανιτίδης και Χρύσα Μαλακόζη.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: