REALITY TV 17.04.2021: Όσα έγιναν σε MasterChef και Φάρμα

MASTERCHEF

Η μάχη του Νίκου με τον Αντώνη άνοιξε την αυλαία των αποψινών δοκιμασιών αποχώρησης στο MasterChef. Ο Νίκος επέλεξε για αντίπαλο τον Αντώνη και αυτός με τη σειρά του το πιάτο του Μανώλη Σαρρή. Οι κριτές υποδέχτηκαν τους δύο παίκτες μαζί και τον δημιουργό του πιάτου που θα ήταν ο τέταρτος κριτής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε ότι δεν αποχαιρέτισαν τον Νίκο Σκορδάκη όταν αποχώρησε στην κανονική ροή του παιχνιδιού. «Δεν σε χαιρετίσαμε κιόλας. Δεν προλάβαμε. Το είχε πάρει ο κουμπάρος μονότερμα» είπε ο σεφ για τον Αθηναγόρα Κωστάκο που είχε αναλάβει χρέη παρουσιαστή και έκανε την αποφώνηση εκείνη τη μέρα.

Αυτή η δοκιμασία αντιγραφής είναι η πρώτη για τον Νίκο Σκορδάκη. Το πιάτο ήταν ένα αρνάκι αγγιναράτο. Ο εξώστης δήλωσε ο καθένας με τη σειρά του ποιον ήθελε στο σπίτι. Όταν ο Ιωάννης είπε καλή επιτυχία στον Νίκο η Μαρίνα διαμαρτυρήθηκε. «Και του Αντώνη ρε φίλε!». «Δεν πρόλαβα!» της απάντησε. Η Λία ήθελε τον Αντώνη γιατί έχει περισσότερο χιούμορ, το ίδιο και η Μαρίνα. Για τον Παναγιώτη πάλι ήταν αδιάφορο το αποτέλεσμα καθώς συνδέεται μόνο με τον Τζιοβάνι, τον Παύλο και τη Μαργαρίτα.

Η μαγειρική ξεκίνησε και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο εξώστης τα έβαλε με τον Διονύση διότι ήταν αγχώδης και μπέρδευε τον Νίκο. Ακόμα και η Ανούς που προσπάθησε να του πει να ηρεμήσει, δέχτηκε τα βέλη του.

«Η Μαρίνα έχει αλλάξει κατά πολύ και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς. Οκ Μαρίνα μου, αφού δεν έγιναν τα πράγματα τσάμπα σε κράζει τόσος κόσμος» είπε ο Διονύσης σχολιάζοντας τη στάση της Μαρίνας.

Η δε Μαρίνα δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, ήπια, χωρίς κακίες. Και πώς διαφορετικά αφού βγήκε έξω και είδε τι συνέβαινε. Ο Ιωάννης πλεύρισε τη Μαργαρίτα για να της πει ότι ο Νίκος μαγειρεύει παράξενα.

«Ναι αλλά τα αποτελέσματα που φέρνει!» του είπε και τον αγριοκοίταξε.

«Αγάπη μου δεν είπα κάτι κακό. Πω πω!» της απάντησε.

«Τι πω πω; Γιάννη, πραγματικά το στυλάκι σου δεν μου αρέσει καθόλου, αλήθεια σου λέω» είπε η πάντα ειλικρινής παίκτρια.

Δύο μαγειρικές δοκιμασίες back to back με πρώτη να είναι αυτή του Αντώνη Μητρόπουλου και του Νίκου Σκορδάκη σε ένα πιάτο αντιγραφής από τον Μάνο Σαρρή. Παρά την πίεση του χρόνου και το γεγονός ότι ο ίδιος πίστευε ότι δεν θα βγάλει ένα ολοκληρωμένο πιάτο, ο Νίκος κατάφερε να στήσει το πιάτο του εγκαίρως και να έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αντώνης είχε πιο ωμά υλικά από ότι ζητήθηκε, με τους κριτές να αναφέρουν ότι χρονικά άργησε να ψήσει το κρέας. Δυστυχώς για τον Αντώνη δεν θα επιστρέψει στον διαγωνισμό ενώ ο Νίκος είναι ο προτελευταίος μάγειρας που θα διεκδικήσει ξανά τη ν;iκη στο MasterChef.

Ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα επιστρέψει ανάμεσα στον Αλέξανδρο Συνοδινό και στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου;

Και σε αυτήν την δοκιμασία ο χρόνος φάνηκε αδυσώπητος, με την Κωνσταντίνα να δυσκολεύεται αρκετά και να χάνει τον έλεγχο στην κουζίνα. Μάλιστα όταν κάηκε η σάλτσα της που δεν σέρβιρε ποτέ, έχασε την ψυχραιμία της, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις στους συμπαίκτες της. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος σε ήρεμους τόνους και χρησιμοποιώντας τον χρόνο προς όφελός του, έκανε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια κι έτσι κέρδισε την επιστροφή του στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την δωδεκάδα.

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου αποχαιρετά οριστικά το MasterChef.

Η ΦΑΡΜΑ

Καινούργιο επεισόδιο στην Φάρμα απόψε και ο δεύτερος μονομάχος που θα παλέψει με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για την παραμονή του είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αρχικά χθες η αρχηγός, Ειρήνη Κολιδά, όρισε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για να βρεθεί στην δοκιμασία αποχώρησης. Απόψε πραγματοποιήθηκε δοκιμασία ασυλίας, με τον Ντούπη να την κερδίζει τελικά και να μην μπορεί να ψηφιστεί ως ο δεύτερος μονομάχος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος θα έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλό του από τους υπόλοιπους άνδρες της Φάρμας. Η μαύρη πέτρα τελικά πήγε από τον ίδια στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, παρά το γεγονός ότι ανέφερε ότι τον νιώθει σαν πατέρα του. Μάλιστα οι υπόλοιποι παίκτες κι ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσαν ότι δεν περίμεναν κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη δικαιολογία.

Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φάρμα με όσα βλέπει κι αυτήν την φορά η απόφαση του Βασίλη Θεοδωρόπουλου τον έβγαλε εκτός εαυτού για άλλη μια φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε σε υψηλούς τόνους:

«Όταν είπε ο Βασιλάκης ότι είναι σαν να έχει πατέρα του τον Μιχάλη, δεν τον ρώτησε τον ίδιο αν θέλει τέτοιο γιο. Φάσκει κι αντιφάσκει. Θα έπρεπε να τον σεβαστεί γιατί αν φύγει, θα φύγει η ψυχή της Φάρμας. Το εννοώ. Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί. Ούτε λόγια και ψεύτικες συμπεριφορές. Η αγάπη δείχνεται με πράξεις και σεβασμό. Θα έφευγα μόνος μου τώρα. Καταπατά ιερά κι όσια. Ο Μιχάλης δεν έχει προσφέρει στο αγρόκτημα; Γιατί τον διάλεξες σαν μονομάχο. Θα επιβαρυνθούμε αν φύγει. Λέει ψηφίζω αυτούς που δεν δουλεύουν. Άρα φάσκει κι αντιφάσκει.»

Δοκιμασία αποχώρησης απόψε στην Φάρμα και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να εξασκούνται στην ακρίβεια και στην ταχύτητα, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο και με σκοπό να φτάσουν με την αντίσταση στο σημαιάκι αλλά στο τέλος ένας αναδείχθηκε νικητής.

Αυτή που αποχώρησε ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, χάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της δοκιμασίας από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: