REALITY TV 20.03.2021: Δύο αποχωρήσεις, όπως πρόβελεψαν τα spoilers

MASTERCHEF

Στο χτεσινό συμβούλιο έπειτα από την ομαδική δοκιμασία ηττημένοι βγήκαν οι διχασμένοι Κόκκινοι. Την ασυλία κέρδισε ο Παύλος με την εξαιρετική του προσπάθεια που εντυπωσίασε τους κριτές κι έτσι θα παρακολουθούσε την ψηφοφορία ασφαλής. Πολλά ειπώθηκαν στο καθιερωμένο «κάρφωμα» στον τάκο. Κάποιοι ανέλαβαν ευθύνες άλλοι τις φόρτωσαν… στον «κόκκορα» και διαμαρτυρήθηκαν όπως πάντα.

Οι δυο υποομάδες κατέστησαν σαφές πως τα κριτήριά τους δεν είναι αμιγώς μαγειρικά κι ότι κρύβονται φιλίες και αντιπάθειες πίσω από την κατάθεση ψήφου. Ο Παύλος έδωσε την πρώτη ψήφο στον Αλέξανδρο κι ύστερα στη Μαρίνα. Η Λία παίρνοντας τον λόγο ανέλαβε τις ευθύνες της ενώ έφερε στο προσκήνιο και την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξανδρο. Έτσι, τον καταψήφισε όπως και τη Μαρίνα. Από πλευράς του ο Αλέξανδρος ψήφισε τη Μαρίνα και τον Διονύσιο. Ο τελευταίος πρότεινε τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα.

Η Μαρίνα από την άλλη «έδωσε» τον Διονύσιο και την Κωνσταντίνα όσο από τον εξώστη ο Στέφανος «έβραζε» με τα όσα άκουγε από το στόμα της αποκαλώντας τη «φίδι κολοβό». Μαρίνα και Κωνσταντίνα έβγαλε στον «τάκο» ο Ιωάννης με την τελευταία να δείχνει τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα αποκαλύπτοντας στην κάμερα ότι έδρασε στρατηγικά έχοντας προηγουμένως αλλάξει την ψήφο της.

Από την καταμέτρηση των ψήφων οι διαγωνιζόμενοι που θα παλέψουν με τη Λία για την παραμονή τους είναι ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα.

Η Μαρίνα, η Λία και ο Αλέξανδρος έδωσαν τη δική τους μαγειρική μάχη, όμως νικητές ή μάλλον νικήτριες ήταν μόνο δύο. Η Μαρίνα και η Λία κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του reality, μετά την προσπάθεια που κατέβαλαν, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο, ο οποίος αποχώρησε.

Η ΦΑΡΜΑ

Γυναικεία υπόθεση εξελίχθηκε η ανάδειξη της αρχηγείας αυτής της εβδομάδας όπως και η διαδικασία αποχώρησης. Η αρχηγός Μαρία Μιχαλοπούλου υπέδειξε ως πρώτη «μονομάχο» τη Μαρία Θωμά, μία κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από την ίδια αφού μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήξερε ότι θα έβγαινε στον τάκο κι αυτό γιατί η Μαρία είναι πιο κοντά στους άνδρες. Ακολούθησε η δοκιμασία ασυλίας για μία παίκτρια που θα διασφάλιζε τη θέση της στο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα. Όλα τα κορίτσια πάλεψαν εκτός της Ειρήνης Κολιδά που ήθελε να εξαιρεθεί. Από τα highlights ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου που καθ΄όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν έπαψε να κραυγάζει δίνοντας θάρρος στα κορίτσια.  Στον απαιτητικό στίβο μάχης η Κυριακή Κατσογρεσάκη είχε τους καλύτερους χρόνους κι έτσι κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία. Υπό αυτές τις συνθήκες, η Μαρία Θωμά όρισε σαν αντίπαλό της όρισε τη Μαρία Τοτόμη δίνοντάς της τη μαύρη πέτρα.

Είδαμε στα προηγούμενα ότι η ανάδειξη της Μαρίας Μιχαλοπούλου ως αρχηγού δεν ευχαρίστησε πολλούς από τους συμπαίκτες της. Η πλειοψηφία μίλησε για απρεπή συμπεριφορά από την παίκτρια με την ίδια να τους διαβεβαιώνει ότι δεν είναι κάτι που έκανε εσκεμμένα αλλά ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της, πιο ωμός. Η Μαρία όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας της – όπως η ίδια είπε – δεν έχει την πείρα για μία τέτοια θέση αλλά θα έκανε ό,τι μπορούσε για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τα λάθη δεν άργησαν να γίνουν όπως όταν ξέχασαν να κλείσουν την πόρτα του κοτετσιού αλλά και κατά την κατασκευή της πόρτας των στάβλων όταν ακολούθησε πιστά τα σχέδια και παρολίγον να γίνει λάθος αν δεν το έβλεπε ο «Ντούπης». Απόψε η Μαρία μπήκε για άλλη μία φορά στο στόχαστρο και συγκεκριμένα του επιστάτη, Βασίλη Φιλίππου.

Όταν εκείνος επισκέφθηκε το team για να δει πώς τα πήγαν στην αποστολή που τους ανέθεσε όλοι ήταν παρόντες εκτός της ίδιας της αρχηγού. Αυτό εκνεύρισε τον Βασίλη που την επέπληξε με την ίδια να δικαιολογείται λέγοντας πως κανείς δεν την ξύπνησε.

«Η αρχηγός κοιμάται; Σοβαρά τώρα. Η αρχηγός κοιμόταν την ημέρα που θα ερχόμουν εγώ εδώ;» είπε φουρκισμένος. Όταν η Μαρία εδέησε και βγήκε έξω εκείνος την περίμενε να της απαγγείλει το κατηγορητήριο με την ίδια να μην μοιάζει πως «ιδρώνει τ΄αυτάκι της».

Δυστυχώς, μετά από αυτή την τροπή η αποστολή πήγε άπατη σαν τιμωρία για την ανεύθυνη στάση αλλά και την έλλειψη σεβασμού της Μαρίας με τον Βασίλη να αποχωρεί μαζί με τις κατσίκες που ήταν και το έπαθλο για τους παίκτες.

Οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια. Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μαρία Θωμά και την Μαρία Τότομη να πιάνονται από σχοινιά, να τρέχουν σε άχυρα και να κόβουν με τσεκούρια, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο αλλά μίοα αναδείχθηκε η νικητρια.

Η Μαρία Θωμά αποχώρησε από την Φάρμα ενώ η Μαρία Τοτόμη πήρε τη νίκη, έχοντας τα βγάλει πέρα με τις απαιτητικές δοκιμασίες.

BATTLE OF THE COUPLES

Μια ιδιαίτερη αλλά και λίγο… βρώμικη δοκιμασία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στο Battle of the Couples. Πάνος και Γιώργος έπρεπε να απαντήσουν σωστά σε όσα έχουν απαντήσει νωρίτερα οι σύντροφοί τους. Όσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε τις ερωτήσεις κι ίδιοι δεν αποκρίνονταν σωστά, τόσο η τύχη τους φαινόταν δυσοίωνη. Συγκεκριμένα κάθε φορά που απαντούσαν λάθος, οι δυο τους ήταν αναγκασμένοι να πέφτουν μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων γεμάτο με αποφάγια. Μάλιστα οι υπόλοιποι παίκτες που παρακολουθούσαν την δοκιμασία, δεν μπορούσαν να κρύψουν την αηδία που ένιωθαν, κάθε φορά που κάποιος έβγαινε από τον κάδο βρώμικος.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: