Η ΦΑΡΜΑ: Η πρώτη επίσημη του Τανιμανίδη ως παρουσιαστής του ριάλιτι

ANTENNA – Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν τον Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή τους για να μιλήσει για την παρουσίαση της «Φάρμας» αφού και επίσημα πια ανακοινώθηκε η παρουσία του στο τιμόνι του νέου ριάλιτι.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Açun Ilıcalı μετά την αποχώρησή του από το Survivor και τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή.

Φυσικά, ήταν η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα που έφερε τα πάνω – κάτω στα όσα ετοίμαζε και γι΄αυτό ακριβώς το κλίμα μέχρι σήμερα με την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης παραμένει θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γελάω μέχρι τα αυτιά για τη “Φάρμα”. Με τον Acun είμαστε φίλοι απλά κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών και δεν συνδέονται το ένα με το άλλο. Μάθαμε ότι η Χριστίνα είναι έγκυος σε δίδυμα κιόλας. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση αλλά έκανε μία σκέψη. Είπα σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα είμαι 60 χρονών θα θυμάμαι πίσω την τέταρτη φορά που πήγα στο Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Κι εκείνη τη στιγμή είπα ότι θα μείνω στην Ελλάδα», είπε.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί τον νέο κύκλο του Survivor και αυτό γιατί του λείπει το περιβάλλον και το όλο concept. Μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την εκλεκτή της καρδιάς του μέχρι να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να έρθει μία εγκυμοσύνη στις ζωές τους.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός αλλά μετά ήρθε και τα ξεχνάς όλα».

Λίγο αργότερα, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία αποκάλυψε πώς ακριβώς έμαθε για τη διπλή εγκυμοσύνη της Χριστίνας.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

Οι πρώτες «υπογραφές» των προσώπων που θα συμμετέχουν στη «Φάρμα» έχουν ήδη πέσει καθώς η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα δεν αργεί αφού αναμένεται να προβληθεί τον Μάρτιο.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τους πρώτους παίκτες του ριάλιτι κατά την επίσκεψή τους σε κέντρο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εξασφάλισε δηλώσεις.

Ο Θανάσης Πάτρας, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Μαρία Μιχαλοπούλου (ή αλλιώς η αγρότισσα από το GNTM) και το μοντέλο Κώστας Γκρέκας δηλώνουν έτοιμοι για τις… κακουχίες και ανυπομονούν να δείξουν πόσο καλά ανταπεξέρχονται στην αγροτική ζωή.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη επί τάπητος και μένει να δούμε ποιοι ακόμα θα βρεθούν στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζεται.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: