ΣΑΣΜΟΣ: Το μυστικό αποκαλύπτεται

ALPHA – Ο δεύτερος κύκλος του «Σασμού» φαίνεται ότι θα έχει πολλές ανατροπές και αποκαλύψεις. Το δίδυμο Αργυρώ και Αστέρης, η ιστορία των οποίων αγαπήθηκε από το κοινό θα εξελιχθεί, καθώς οι τυχαίες συναντήσεις που θα έχουν, αναμένεται να τους φέρουν ξανά κοντά.

Σύμφωνα μάλιστα με τι περιοδικό «Τηλεθεατής», ο Αστέρης, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγοστίδης, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα προσπαθεί να προσεγγίσει την Αργυρώ, αλλά μία αποκάλυψη θα τους φέρει και πάλι απέναντι τον έναν από τον άλλο.

Αν ο Αστέρης μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα βγει εκτός εαυτού και η Αργυρώ,που υποδύεται η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Δεν έχει ξεχάσει την αντίδρασή του όταν έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δηλώσει για τον αδελφό της, τον Πετρή, μετά τη δολοφονία του Στεφανή.

Αν κάτι απεχθάνεται στη ζωή του είναι τα ψέματα και αυτό της το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. Αυτό, λοιπόν, που βασανίζει την Αργυρώ είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθει την αλήθεια. Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατάσταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του κι αυτό θα τον κάνει να τη μισήσει. Θα ακολουθήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι, με εκείνον να την κατηγορεί ότι του στέρησε το παιδί του και να την προειδοποιεί ότι θα την κυνηγήσει νομικά.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: