ΣΑΣΜΟΣ: Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει τον Μαθιό

ALPHA – Η κατάσταση ξεφεύγει ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στο «Σασμό» με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να αποφασίζει να φύγει οριστικά για το Ηράκλειο, εγκαταλείποντας τον Μαθιό σε μία δύσκολη κατάσταση.

Η δολοφονία του Πετρή άναψε τα αίματα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται κι η βεντέτα αναζωπυρώνει. Οι Βρουλάκηδες ζητούν εκδίκηση κι είναι αποφασισμένοι να την πάρουν. Με τον Αστέρη στη φυλακή, ο επόμενος στόχος είναι ένας: Ο Μαθιός.

Ο Σταματάκης βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά αψηφά αυτό το μίσος που έχει δημιουργηθεί. Παρότι τον κυνηγούν, αγνοεί τις απειλές και δεν δείχνει να φοβάται. Αυτή η άγνοιά του, όμως, θέτει σε κίνδυνο και την υπόλοιπη οικογένειά του. Ανάμεσα σε αυτούς και τον Νικηφόρο. Ο νεαρός Σταματάκης νιώθει ότι απειλείται και φοβάται.

Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο θείος του φέρεται με τέτοια αφέλεια. Έτσι, αποφασίζει να φύγει μία και καλή από το χωριό για να γλιτώσει από την οργή των Βρουλάκηδων και την απερισκεψία του θείου του. Καταφεύγει στο Ηράκλειο και το φοιτητικό του σπίτι, όπου αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του.

Θέλει να ξεχάσει όλα όσα έζησε. Όλο τον πόνο που βίωσε. Ο μοναδικός τρόπος να το κάνει αυτό είναι να φύγει. Το Ηράκλειο είναι η μόνο διαφυγή του Νικηφόρου στο «Σασμό», η μόνη διαφυγή από τις βεντέτες, αλλά ακόμη κι απ’ τον Μαθιό. Θα κρατήσει, όμως, αυτή την απόφαση; Ή θα γυρίσει πίσω φοβούμενος για την οικογένειά του;

Μετά τον θάνατο του Πετρή οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί. Ο Αστέρης παραμένει στη φυλακή και η Αργυρώ από την άλλη νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε εκείνος και όσα χάθηκαν εξαιτίας του.

Προσπαθεί να κάνει μια καινούργια αρχή και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια ερωτεύεται ξανά. Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο άντρας που η Αργυρώ θα βρει παρηγοριά θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου, τον οποίο και θα δούμε να εισβάλει στα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει η Αργυρώ, η Μαρίνα θα πάρει την απόφαση να φύγουν μαζί από την Κρήτη και να κάνουν μια καινούργια αρχή σε ένα χωριό στην Ήπειρο.

Εκεί θα γνωρίσει η Αργυρώ τον νέο άντρα που θα πολιορκήσει την καρδιά της και θα κάνει μια νέα αρχή στο πλευρό του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου που θα δούμε στον Σασμό

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο. Κάποιες από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «7 χρόνια» και με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» στο Θέατρο Ακροπόλ.Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα. Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου, στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: