ΣΑΣΜΟΣ: Η δίκη, το ατύχημα και ο επικείμενος θάνατος της Καλλιόπης

Δευτέρα 04 Απριλίου – Επεισόδιο 119

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τρίτη 05 Απριλίου – Επεισόδιο 120

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη.

Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…

Τετάρτη 06 Απριλίου– Επεισόδιο 121

Η σύλληψη του Αμερικάνου κάνει το Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί το Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα. Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Θα κοπούν και οι ελπίδες του ή θα συναντήσει το γιο που περίμενε τόσο καιρό; Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Η Αργυρώ προχωρά σε μια εξομολόγηση στον Σταύρο, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από σήμερα ο Σασμός δε θά ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

Πέμπτη 07 Απριλίου – Επεισόδιο 122

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

SPOILER

Όπως όλα δείχνουν η «καπετάνισσα» Καλλιόπη Σταματάκη δε θα έχει καλό τέλος στη σειρά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αν και ο Αστέρης θα γλιτώσει την ισόβια, τα βάσανα για τη Καλλιόπη συνεχίζονται.

Η τιμωρία έρχεται για τη Καλλιόπη η οποία θα πληρώσει για όλες τις αμαρτίες της. Πέρα από όλα όσα την έχουμε δει να κάνει μέχρι στιγμής, όσα έχει κάνει στο παρελθόν με την Ανθούλα, θα τη δούμε να φορτώνεται ακόμη μία μεγάλη αμαρτία.

Η Καλλιόπη λοιπόν βάφει τα χέρια της με αίμα καθώς δολοφονεί τον Άγγελο, ο οποίος διεκδικεί ότι του ανήκει από την περιουσία της οικογένειας Σταματάκηδων.

Στη συνέχεια, βασανισμένη από όλα όσα έχει περάσει και έχει προκαλέσει η ίδια θα βρεθεί νεκρή από την οικογένειά της σοκάρωντας τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται καθώς η Μαρία Τζομπανάκη εξέφρασε στην παραγωγή της σειράς ότι δε σκοπεύεινα συνεχίσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, από το Σεπτέμβριο ενδέχεται να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να κάνει μία εκπομπή στη τηλεόραση η οποία θα προβάλλεται και στην Ελλάδα!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: