ΣΑΣΜΟΣ 4/7/2022: Ο γάμος της Βασιλικής και η άφιξη του Στέλιου Μάινα

ALPHA – Ένας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει το χωριό στην σειρά Σασμός… Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση. Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα.

ΣΑΣΜΟΣ 4/7/2022: Ο γάμος της Βασιλικής και η άφιξη του Στέλιου Μάινα - primetime.gr

photo: ALPHA

Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων στην σειρά Σασμός… Η συνέχεια την Τετάρτη το βράδυ στις οθόνες μας!

Το μεγάλο λάθος της παραγωγής με τον μυστηριώδη άνδρα που βγήκε από τη θάλασσα

Ο Σασμός ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, με την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του Alpha που σαρώνει σε καθημερινή βάση την τηλεθέαση της prime time να κάνει ένα μεγάλο λάθος. Πιο συγκεκριμένα, στη τελευταία σκηνή του επεισοδίου του «Σασμού», εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άνδρας που βγήκε από τη θάλασσα, όμως η παραγωγή υπέπεσε σε ένα σφάλμα.

Όπως βλέπουμε στο κοντινό πλάνο τα πόδια σε καμιά περίπτωση δεν μοιάζουν με πόδια ανθρώπου που ταξίδεψε για ώρα μέσα στο νερό. Τα άκρα, τα πόδια και τα χέρια ενός ανθρώπου που μένει ώρα στο νερό ζαρώνουν. Είναι μία φυσική αντίδραση του δέρματος στην έκθεση σε υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία αυτό δεν συνέβη στον μυστηριώδη άνδρα. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πολύ ώρα στο νερό.

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές την έναρξη και της νέας σεζόν του σήριαλ που έχει εξελιχθεί στο απόλυτο αφεντικό της τηλεθέασης στην βραδινή ζώνη. Την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο όμως αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές με την είσοδο ορισμένων νέων προσώπων που θα έρθουν για να πάρουν πρωταγωνιστικούς ρόλους και να παίξουν ρόλο στις εξελίξεις.

ΣΑΣΜΟΣ 4/7/2022: Ο γάμος της Βασιλικής και η άφιξη του Στέλιου Μάινα - primetime.gr

photo: ALPHA

Ένας από αυτούς θα είναι ο Στέλιος Μάινας.

Δέκα χρόνια μετά το Νησί, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει για να αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά που σαρώνει την τηλεθέαση της prime time. Θα πολιτογραφηθεί και πάλι Κρητικός αλλά αυτή τη φορά όχι στη Σπιναλόγκα αλλά στην Άνω Ποριά.

Ο Στέλιος Μάινας θα πάρει ένα κομβικό ρόλο – κλειδί και θα γίνει Βρουλάκης, στεκόμενος στο πλευρό της Μαρίνας και της Αργυρώς που επανεμφανίζεται στο προσκήνιο δίνοντας νέα στοιχεία για τη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: