ΣΑΣΜΟΣ: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τα πάντα

ALPHA – Η ελληνική σειρά του ALPHA, «Σασμός», έχει καταφέρει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν και έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η πλοκή, οι χαρακτήρες και οι συνεχείς ανατροπές έχουν κάνει τους πάντες να ασχολούνται με τη νέα αυτή σειρά. Τώρα, θα δούμε την είσοδο ενός ακόμα χαρακτήρα, που θα τον υποδυθεί ένας γνωστός ηθοποιός!

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για την είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα στη σειρά. Ο νέος χαρακτήραςαναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες και να φέρει αναταράξεις.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα. Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον Γεράσιμο (Μάκη) Χριστογιάννη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, ο ηθοποιός, που είναι τιμημένος με το Βραβείο Χορν, έχει σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μπαίνει στον «Σασμό» σε έναν ρόλο- κλειδί.

Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ

Στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα». Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ηθοποιός τιμημένος με το Βραβείο Χορν, με σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μπαίνει στον «Σασμό» σε έναν ρόλο- κλειδί. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

1 Comment

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: