ΣΑΣΜΟΣ: Το σκηνοθετικό λάθος που συζητήθηκε στο Twitter

ALPHA – Ακόμα και οι καλύτεροι κάνουν λάθη, είναι γνωστό αυτό. Η επική γκάφα όμως, στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού, σχολιάστηκε έντονα στα socia media.

Όταν έχεις δει απροσεξίες και λάθη σε εμβληματικές σειρές που έγραψαν ιστορία, όπως το Game of Thrones, τότε δεν προκαλούν εντύπωση όταν τις βλέπεις σε καθημερινές σειρές, με πιεστικά και συνεχόμενα γυρίσματα. Αυτό που συνέβη όμως στον Σασμό ξεπέρασε τις… προσδοκίες!

Η οικογένεια Βρουλάκη επιστρέφει στην Κρήτη και την στιγμή της άφιξης της στο αεροδρόμιο συνέβη το… κακό! Η Αργυρώ κρατάει στα χέρια της ένα παιδικό καρότσι όμως μέσα σε αυτό αντί για μωρό υπάρχει μια ψεύτικη κούκλα. Βέβαια δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτό αν κοντινά πλάνα δεν έδειχναν ξεκάθαρα το περιεχόμενο του καροτσιού!

Αν κάποτε είχε σχολιαστεί έντονα ένα ξεκλείδωτο λουκέτο μέσα στη φυλακή, αυτό σίγουρα αποτελεί ένα αρκετά μεγαλύτερο σκηνοθετικό… ατόπημα. Η γκάφα όμως αυτή μπορεί να δικαιολογηθεί στον Σασμό λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων αλλά και της πίεσης χρόνου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: