ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ: Όλα όσα θα δούμε αυτή τη βδομάδα

Καθαρή Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, Επεισόδιο 99
Ο Πιπερόπουλος βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, για να ανοίξει το στόμα του Φλοριάν, ενώ ο Φεγκούδης βρίσκεται ένα βήμα πριν αποδεχτεί την πρόταση της Σκορδίλως για το διαφημιστικό. Η Τόνια και η Μάρω ανακαλύπτουν μία σημαντική πληροφορία για τη θεία Βίλμα και ο Χρύσανθος προσπαθεί να αποτρέψει τον Μάνο από ένα μεγάλο λάθος που ετοιμάζεται να κάνει.

Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα όταν μάθει ότι έχουν κλέψει το παιδί της Τόνιας; Θα γυρίσει ο τροχός για τον Φεγκούδη με τα παπαδίνια; Και τέλος, ποιος παρακολουθεί τη Σούλα και τον Λουδοβίκο στην έξοδο τους;

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, Επεισόδιο 100
Η ξαδέρφη του Λουδοβίκου τού ανατρέπει τα σχέδια και την πρόσκαιρη ευτυχία του, κατηγορώντας τον για τον ψεύτικο γάμο με τη Σούλα. Όσο ο Ταρζάν κι ο Φλοριάν δοκιμάζουν πατατάκια, ο Πιπερόπουλος με τη Μαριτίνα τους παρακολουθούν από την κάμερα και μαθαίνουν πως σκοπεύουν να το σκάσουν.

Στην προσπάθειά του να τους εμποδίσει, ο Τζόρνταν έρχεται σε σύγκρουση με τον Φλοριάν και ο Ταρζάν αναλαμβάνει να κλειδώσει τη Μαριτίνα, τη Σκορδίλω και άλλους μέσα σε ένα δωμάτιο. Την ίδια ώρα ο Πιπερόπουλος, αλλά και ο Φεγκούδης δέχονται πρόταση από τον Σύλλογο Βιομηχάνων να υποβάλουν υποψηφιότητα για πρόεδροι. Η Διώνη βρίσκει ανοιχτή την εξώπορτα του Πιπερόπουλου και εκπλήσσεται από αυτό που αντικρύζει. Ο Φεγκούδης, με αναπτερωμένο το ηθικό, ξεκινά να γράφει τον λόγο του για να διεκδικήσει την προεδρία, όταν κάτι αναπάντεχο ανατρέπει τα σχέδιά του.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, Επεισόδιο 101
Η Μάρω αρχίζει να βρίσκει την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό της μυστηριώδους «θείας Βίλμας». Ο Λουδοβίκος και η Σούλα πρέπει να διευθετήσουν κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες, ενώ και η Πελαγία προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη τον ψυχικό της κόσμο.

Η Διώνη βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Τραβιάτα και ο Πιπερόπουλος δέχεται ένα μεγάλο, επιχειρηματικό πλήγμα. Κι ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να αρχίζουν να βελτιώνονται για τους Φεγκούδηδες, η εισβολή στο σπίτι τους φέρνει στην επιφάνεια τραύματα και μυστικά που θα διαταράξουν ανεπανόρθωτα τις μεταξύ τους σχέσεις. Ύστερα από το περιστατικό αυτό, η ψυχολογική κατάπτωση του Φεγκούδη γίνεται αντιληπτή από πολλούς, προκαλώντας απορία και προβληματισμό.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, Επεισόδιο 102
Ο Φεγκούδης μετά την ψυχρολουσία αποφασίζει να κάνει τεστ dna στον Μπάμπη κι είναι έτοιμος να του πάρει δείγμα από γενετικό του υλικό. Η Ντάντω που το ακούει, μεταφέρει την πληροφορία στον Μάνο και μαζί προσπαθούν να βρουν τρόπους να γλιτώσουν το μοιραίο.

Η Διώνη εκθέτει τη σχέση του Φεγκούδη και της Σούλας στη Μαριτίνα, η οποία το διαστρεβλώνει και ζει ξανά τον έρωτα στο μυαλό της με τον Μάνο. Η Πελαγία ακολουθεί τις οδηγίες της ψυχοθεραπεύτριας που συστήνουν την αποκοπή από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χρύσανθο κι ο Λουδοβίκος προσπαθεί να μάθει τις «νέες» προθέσεις της Σούλας. Άραγε ο Φεγκούδης θα καταφέρει να πάρει γενετικό υλικό από τον Μπάμπη και ποιο είναι το σχέδιο του Μάνου για να τον παραπλανήσει;

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, Επεισόδιο 103
Ο Φεγκούδης αποφασίζει να πάρει δείγμα dna από τον Μπάμπη με τη Ντάντω και τον Μάνο να καταστρώνουν ολόκληρο σχέδιο για να τον εμποδίσουν. Η Διώνη ανακαλύπτει τη μεταβίβαση μετοχών που θέλει να κάνει η Σκορδίλω στον Χαράλαμπο, ενώ μία απρόσμενη έκπληξη από τα Κρέστενα περιμένει τη Μαριτίνα.

Η Τραβιάτα ενημερώνει τον Χρύσανθο ότι ο Πιπερόπουλος σκοπεύει να αντιγράψει τα παπαδίνια και τέλος, μία μυστήρια γυναίκα εμφανίζεται από το μακρινό παρελθόν της Μάρως φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: