ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ: Η Τόνια και το μωρό επιστρέφουν σπίτι

ΕΡΤ1 – Οι μυστικές επαφές της Σκορδίλως και του Φεγκούδη δεν περνούν απαρατήρητες από τον Πιπερόπουλο, ο οποίος αποφασίζει να λύσει το πρόβλημα εν τη γενέσει του. Η Σούλα έρχεται στη μεγαλύτερη ρήξη που είχε ποτέ με τον Λουδοβίκο, ο οποίος, για να εξιλεωθεί στα μάτια της, καταφεύγει στην πιο ακραία και απρόβλεπτη λύση.

Από την άλλη, η επιστροφή της Τόνιας και του μωρού στο σπίτι κάνει τη Μαριτίνα να αισθάνεται άβολα. Κι ενώ ο Φεγκούδης περιμένει διακαώς τα αποτελέσματα του γενετικού τεστ, Μάνος και Τόνια καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022,στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00

Η Ντάντω και ο Μάνος παρακολουθούν τον Φεγκούδη που έχει πάει να παραδώσει τα δείγματα DNA, ενώ η Μάρω, σοκαρισμένη από τη συνταρακτική αποκάλυψη που της έκανε η Βάσω, προσπαθεί να βρει μία δικαιολογία για να πει στον Χρύσανθο. Ο Λουδοβίκος φτάνει έντρομος στο σπίτι της Σούλας, καθώς πιστεύει ότι τον κυνηγά η αστυνομία, όμως το πρόβλημά του θα επισκιαστεί από αυτό που θα αντικρίσει η Τόνια στο κινητό της.

Την ίδια ώρα, η Διώνη ρίχνει υπνωτικά στο ποτό της Σκορδίλως με αποτέλεσμα να τη βρει ο Χαράλαμπος κοιμισμένη. Αφού συνέρχεται, συζητά για το περιστατικό –μία συζήτηση που παρακολουθείται μέσω κινητού από τον Πιπερόπουλο, τον Παντελή και τη Μαριτίνα.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00

Τα μυστικά της Μάρως ανησυχούν τον Χρύσανθο που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Η Τόνια προσπαθεί να διαχειριστεί τα αποτελέσματα της εφαρμογής, τα οποία θεωρεί αναξιόπιστα. Καθώς η υπομονή της Σούλας έχει εξαντληθεί, έρχεται στη μεγαλύτερη ρήξη που είχε ποτέ με τον Λουδοβίκο, ο οποίος αποφασίζει πως πρέπει να εξιλεωθεί πάση θυσία στα μάτια της. Κι έτσι, καταφεύγει στην πιο ακραία και απρόβλεπτη λύση.

Οι μυστικές επαφές της Σκορδίλως και του Φεγκούδη δεν περνούν απαρατήρητες από τον Πιπερόπουλο, ο οποίος αδυνατεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και αποφασίζει να λύσει το πρόβλημα εν τη γενέσει του. Η εισβολή του, όμως, στο σπίτι του Φεγκούδη και η άτακτη φυγή της Σκορδίλως, θα φέρει νέες εκπλήξεις και μία πολύ ιδιότυπη, καινούργια γνωριμία…

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00

Ο Πιπερόπουλος ψάχνει σαν τρελός τη Σκορδίλω, η οποία τελικά καταλήγει στα νέα γραφεία της «Φεγκούδης Σνακς» παρέα με τον Λουδοβίκο. Η Τόνια ετοιμάζει τον Μπάμπη για την επιστροφή του στο σπίτι κι η Μάρω προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που έμαθε, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Η Μαριτίνα υπόσχεται στον Μάνο ότι θα είναι κυρία σε σχέση με την Τόνια κι η Σούλα ανησυχεί για τη συμπεριφορά της Μάρως. Τελικά, η Σκορδίλω είναι ασφαλής στα γραφεία του Φεγκούδη; Πώς αντιδρά η Σούλα όταν η Μάρω λυγίζει μπροστά της και ξεσπάει σε κλάματα;

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00

Η επιστροφή της Τόνιας και του μωρού στο σπίτι, σηματοδοτεί την επαναφορά στην κανονικότητα. Όμως, παρά τη χαρά του Μάνου, η Μαριτίνα δυσκολεύεται εξαρχής με αυτήν τη συνύπαρξη. Η Μάρω κατακλύζεται από ενοχές και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ξεσπάσει –ή να ξεφύγει από αυτές. Ο Χρύσανθος, ανήσυχος, προσπαθεί να μάθει την αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Πιπερόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να καταφύγει σε ακραίες μεθόδους προκειμένου να μάθει την αλήθεια από τη Σκορδίλω. Η θεραπεία της Πελαγίας προχωρά κανονικά, επιφυλάσσοντας συνεχώς νέες εκπλήξεις στο σπίτι της Σούλας. Κι ενώ ο Φεγκούδης περιμένει διακαώς τα αποτελέσματα του γενετικού τεστ, ο Μάνος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα με την Τόνια.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00

Ο Μάνος και η Τόνια καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, την ώρα που απουσία της Τόνιας από το δωμάτιο του Μπάμπη αφήνει ελεύθερο το πεδίο στη Διώνη. Οι φωνές της Μαριτίνας που την είδε να κρατά ψαλίδι πάνω από το κρεβάτι του μωρού, καλούν τη Ντάντω η οποία στη συνέχεια εφιστά την προσοχή στην Τόνια.

Ο Φεγκούδης παραμένει αναστατωμένος σε σχέση με τα αποτελέσματα του τεστ και η Σούλα συμμερίζεται την αγωνία του, μη γνωρίζοντας ακριβώς τι συμβαίνει. Ο Χρύσανθος εξακολουθεί να απορεί για τη συμπεριφορά της Μάρως και η Σκορδίλω πείθει τον Πιπερόπουλο ότι υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: