ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Ο Κούγιας επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του OPEN παρά τις προσπάθειες του ανταγωνισμού

OPEN – Δεν είναι μόνο η σύλληψη και η αναβολή της δίκης του Νότη Σφακιανάκη που μονοπώλησε το δικαστικό ρεπορτάζ αυτή την εβδομάδα στο χώρο της showbiz.

Μία ανάρτηση στο ινσταγκραμ σε λογαριασμό που φέρεται να ανήκει στον τραγουδιστή προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων το πρωί της Παρασκευής, καθώς το μήνυμα είχε άσχημες εκφράσεις για το κράτος και τα ΜΜΕ.

Η εκπομπή ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ που ανέδειξε το θεμα, επικοινώνσε με τον δικηγόρο του Σφακιανάκη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός ανήκει στον τραγουδιστή, δίχως όμως ο ίδιος ο ποινικολογος να γνωρίζει εάν τον διαχειρίζεται ο Νότης ή κάποιος τρίτος. Το.προφίκ στο ινσταγκραμ ωστόσο κατέβηκε, ενώ πηγή από τη δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη, την PANIK PLATINUM διέρρευσε οτι επισήμως τουλάχιστον, ο Νότης Σφακιανάκης δεν διατηρεί λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η κατάσταση περιπλέχθηκε περισσλοτερο, όταν ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην συνεργάτης του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, στο blog του έγραφε ότι ο λογαριασμός δεν ήταν του Νότη, αλλά μιας φανατικής θαυμάστριας του.

Στην εκπομπή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ρωτήθηκε για αυτό το θέμα ο δικηγόρος του τραγουδιστή. Σε μια προσπάθεια να διαψευστεί το ρεπορτάζ του OPEN, μετά και την ανάρτηση του Νίκου Γεωργιάδη, η εκπομπή του Alpha επιχείρησε να αποδομήσει τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια.

Παρά τις προσπάθειες όμως, ο κος Κούγιας απλά επιβεβαίωσε την είδηση, της εκπομπής ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, ότι δηλαδή ο ίδιος ο ποινικολόγος είχε υποστηρίξει ότι ο λογαριασμός στο ινσταγκραμ ήταν του Νότη Σφακιανάκη! Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι ακόμα κι αν δεν ήταν του κυρίου Σφακιανάκη, ο τραγουδιστής θα επικρατούσε κι ο δικηγόρος του θα συμφωνούσε με τα γραφόμενα…

Να σημειώσουμε, ότι ο κος Κούγιας σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε καταφερθεί εναντίον της δημοσιοποίησης του ονόματος του Νότη Σφακιανάκη μετά τη συλληψή του, δηλώνοντας για τη διαρροή στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:

“Με παράνομο τρόπο, η Αστυνομία δέκα λεπτά μετά τη σύλληψη του, δημοσιοποίησε το γεγονός και, έτσι, από τις 11 το βράδυ όλα τα sites είχαν το όνομα του, ενώ στη συνέχεια συνδικαλιστές της Αστυνομίας παρανόμως δημοσιοποιούσαν το περιεχόμενο των φακέλων που αφορούν την αδειοδότηση του για την κατοχή όπλου και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις”.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: