Connect with us

NEWS

Οι celebrities της ημέρας: Τάσος Χαλκιάς, Κάτια Δανδουλάκη, Σωτήρης Κοντιζάς, Σταμάτης Γαρδέλης

photo: PRIMETIME.GR

Οι celebrities της ημέρας: Τάσος Χαλκιάς, Κάτια Δανδουλάκη, Σωτήρης Κοντιζάς, Σταμάτης Γαρδέλης

🗓 Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη σειρά “Κάτω Παρτάλι”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έφταιγε το Mega που έμειναν απλήρωτοι οι ηθοποιοί, αλλά η εταιρεία παραγωγής.

«Προηγουμένως μπορεί να έμεινε ένας απόηχος ότι φταίει το κανάλι για κάποιους ανθρώπους δεν πληρώθηκαν από αυτή τη δουλειά. Δεν θεωρώ ότι φταίει το κανάλι. Υπήρχε μια παραγωγή, η οποία δούλευε ως ιδιώτης στο κανάλι. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι το κανάλι τα λεφτά που έπρεπε να δώσει, τα έδωσε. Από εκεί και πέρα το τι τα έκανε η παραγωγή είναι άλλο θέμα και εγώ αν τα έχω με κάποιον, όχι σε προσωπικό επίπεδο γιατί δεν είμαι ο μόνος απλήρωτος, είναι και άλλοι συνάδελφοι, δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι. Και δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι γιατί φοβάμαι τι θα πει ο πρόεδρος, είναι και πρόεδρος της ομαδάρας μου και τον αγαπώ πολύ… Το κανάλι, με αυτή την απρόσωπη έννοια που έχουν αυτά τα τέσσερα γράμματα, Mega, δεν φταίει καθόλου. Το κανάλι έκανε τη δουλειά του ως προς την ιδιωτική παραγωγή, η ιδιωτική παραγωγή, κατά την άποψή μου, δεν έκανε σωστά τη δουλειά της».

🗓 Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και είπε πολλά. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της με μεγάλη χαρά, που είναι “πιο Κάτια δεν γίνεται!” όπως αναφέρει και για το γεγονός ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες.

“Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το άκουσα από τη Μελίνα, αλλά όντως το άκουσα με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό σημαίνει πως έχει συναίσθηση. Τα πράγματα από τότε που παιζόταν 15 χρόνια η Λάμψη έχουν αλλάξει. Τότε μπορούσες να χάσεις 3 επεισόδια και να μπεις στο νόημα κανονικά στο τέταρτο. Ήταν ένα τρένο που, σε όποιον σταθμό κι αν έμπαινες, το ακολουθούσες. Τώρα πια όμως οι ρυθμοί έχουν αλλάξει. Αν χάσεις κάτι, θα σου λείψουν σημαντικοί κρίκοι ώστε να καταλάβεις τι έχει γίνει. Οπότε όντως άκουσα με χαρά το τέλος, γιατί αυτό σημαίνει πως οι Άγριες Μέλισσες θα τελειώσουν με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και όχι φθίνοντας”.

🗓 Το τρίτο τους παιδί υποδέχτηκαν ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του Δέσποινα. Ο κριτής του MasterChef και η γυναίκα του απέκτησαν μια κορούλα και λάμπουν από ευτυχία. Το ζευγάρι έχει ήδη δυο παιδιά: την 5χρονη Αριάνα – Τσιχίρο και τον 2,5 ετών Kenji και το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ήρθε στον κόσμο και η μπέμπα τους. Πριν από λίγες ώρες ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε τη πρώτη φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης του και στη λεζάντα έγραψε: «Step by step, ooh baby. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

🗓 Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και τις ελληνικές ταινίες.

«Δεν ξέρω αν είναι όνειρο να κάνεις σούζα και δεν θέλω να το καλλιεργήσω. Δεν μου άρεσε κιόλας. Με ντούμπλαραν σε όλες τις σκηνές. Πήρα μεγάλος μηχανή για την απόσταση κι όχι για την ταχύτητα, ούτε να ακούω τις εξατμίσεις και να ενοχλείς τους άλλους. Είναι απλά ένα μέσον βολικό, εύκολο, ωραίο που σου δίνει αέρα αλλά δεν είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείς για να επιβεβαιώσεις τον ανδρισμό σου ή προέκταση του ανδρισμού σου που έλεγε ο Δαλιανίδης στις ταινίες. Δεν το βλέπω έτσι. Έκανα αυτόν τον ρόλο και με θεωρούσαν ότι είμαι μηχανόβιος. Ήταν επιτυχία του ρόλου, εγώ δεν ήμουν ποτέ. Μου άρεσαν οι τέσσερις τροχοί, η σταθερότητα, το αμάξι. Και με την μηχανή έχω κάνει ταξίδια αλλά δεν είναι τόσο θεοποιημένη μέσα μου», δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

To Top
%d bloggers like this: