ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Τα ντουέτα της νέας σεζόν

ERT – Το ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης. Η ιδέα να μην υπάρχει δημοσιογράφος, που να κάνει ερωτήσεις, αλλά οι δύο καλεσμένοι να συνομιλούν μεταξύ τους, είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί χαλαρώνουν και ανοίγονται περισσότερο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκμυστηρεύονται πράγματα, που ακούγαμε πρώτη φορά για αυτό και η συγκεκριμένη πρόταση είχε τη μεγαλύτερη αναπαραγωγή από όλες όσες προβάλλονται στην ΕΡΤ.

Το ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ επιστρέφει από την επόμενη Δευτέρα στην κρατική τηλεόραση και φιλοδοξεί, να είναι το αντίπαλο δέος του «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ποια είναι όμως τα ντουέτα που θα δούμε στις πρώτες εκπομπές;

Ο Χρήστος Λούλης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τους πρώτους καλεσμένους, που μιλάνε για την κοινή τους αγάπη για το θέατρο.

Στη δεύτερη εκπομπή θα δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Χρήστο Θηβαίο, που έχουν πολλά περισσότερα κοινά από ό,τι φανταζόμασταν.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει δεχτεί πρόταση, για να συναντήσει τη Βίκυ Βολιώτη και σίγουρα έχουν πολλά, να μοιραστούν για την αγάπη τους για τα παιδιά.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος που συνεργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τον Δημήτρη Σταρόβα, στο «Τοκ τοκ» σίγουρα έχει να διηγηθεί ωραίες ιστορίες από τη θεατρική τους συνύπαρξη.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει, όμως, η συζήτηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, που συναντήθηκαν θεατρικά στον «Άμλετ Β΄» και συνεργάζονται ξανά φέτος στο θέατρο Ζίνα.

Το «Σημείο συνάντησης» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, στις 00.15.

source: znews.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: