ΣΗΜΕΡΑ: Ο χαλβάς του Άκη Πετρετζίκη πρώτο θέμα στην Hürriyet

ΣΚΑΪ – Πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ είναι και σήμερα ο χαλβάς που έφαγε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο πρόεδρο κατά την επισκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη Κυριακή.

«Σύμβολο ο χαλβάς» γράφει στον τίτλο της, ο οποίος συνοδεύεται και με μια φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη.

Μάλιστα μετά την πρόκληση που δέχθηκε ο γνωστός σεφ από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το Δημήτρη Οικονόμου να φτιάξει τα δύο γλυκά για να τα συγκρίνει, υπήρξε «παρέμβαση» εκ μέρους της τουρκικής Προεδρίας για να βγει ο σωστός χαλβάς. Και αυτό γιατί από τη συνταγή που δημοσίευσε χθες η τουρκική εφημερίδα έλειπε κάποιο σημαντικό υλικό.

Έτσι χθες έστειλαν από την Τουρκική Προεδρία βίντεο με την Εμινέ Ερντογάν να φτιάχνει το συγκεκριμένο χαλβά το οποίο εστάλη στην ομάδα του Άκη Πετρετζίκη ώστε να φτιάξει σωστά τη συνταγή

Στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας την οποία διαβάζουν περίπου 5 εκατομ. Τούρκοι γίνεται αναφορά και στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την ανταλλαγή των βιβλιών με τη σύζύγο του Τούρκου προέδρου.

Δείτε τον χαλβά της Εμινέ Ερντογάν που έφτιαξε ο Άκης Πετρετζίκης αποδεχόμενος την «πρόκληση» του Άρη Πορτοσάλτε και της εκπομπής «Σήμερα».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: