ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση για την παραίτηση του Λοΐζου Ξενόπουλου

ΣΚΑΪ – Την  παραίτησή του από τον ΣΚΑΪ υπέβαλε ξαφνικά προχθές ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Λοΐζος Ξενόπουλος, έχοντας ήδη, όπως αναφέραμε πρώτα στο newsit.gr σχεδιάσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αναλαμβάνοντας επιτελική θέση στην καινούργια συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος ΑΝΤ1.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Λοΐζος Ξενόπουλος, Διευθυντής Προγράμματος του ΣΚΑΪ από τον Φεβρουάριο του 2018, αποχωρεί από τον σταθμό.Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά του σχέδια.»

Προς το παρόν λοιπόν ο σταθμός του Φαλήρου δεν αναφέρει ποιος θα αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος μετά την ξαφνική αποχώρηση του Λοΐζου Ξενόπουλου και όπως όλα δείχνουν προς το παρόν η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά.

Η ΔΙΑΔΟΧΗ

Το θέμα ωστόσο που συζητιέται είναι ποιος είναι ο άνθρωπος που θα τον διαδεχτεί στον ΣΚΑΪ στην πολύ αυτή καίρια θέση και με το πρόγραμμα για την ερχόμενη σεζόν να βρίσκεται σε προετοιμασία αυτό το διάστημα. Είναι από τις λίγες φορές που η παραφιλογογία και οι φήμες δεν θα συνεχιστούν για πολύ καθώς η θέση μοιάζει ήδη να έχει καταληθφεί και μάλιστα από ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στο κανάλι.

Όχι, δεν είναι η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, όπως ακούγεται, ένα πρόσωπο που φυσικά και έχει όλες τις περγαμηνές για τη θέση αυτή, αλλά πλέον έχει στραφεί στην επικοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο διάδοχος δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Κόμπο, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ μέχρι και σήμερα, ο οποίος το 2018 αντικατέστησε την Αλκηστη Μαραγκουδάκη όταν εκείνη αποχωρησε για το OPEN, χωρίς να πάρει και τον τίτλο της καθώς στη συνέχεια ανέλαβε ο αποχωρήσασας.

Μάλιστα, αν και δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν ο τίτλος του Κόμπου θα είναι αυτός του Λοϊζου Ξενόπουλου ή κάποιος άλλος, σημασία έχει ότι θα έχει τις αρμοδιότητές του.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: