ΣΚΑΪ: Αυτός θα είναι ο σεφ της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά

ΣΚΑΪ – Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της στο κανάλι του ΣΚΑΪ και «τρέχει» για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την στελέχωση της εκπομπής.

Η έναρξη της πρωινής εκπομπής βρίσκεται στον αέρα κι αυτό διότι καθώς η πρώτη ημερομηνία που έχει δοθεί για την πρεμιέρα είναι στις 12 Σεπτεμβρίου ωστόσο, δεν αποκλείεται να πάει λίγο πιο πίσω.

Την ίδια στιγμή, η Φαίη Σκορδά μετράει και μια μεταγραφή από το Star, καθώς πλέον στο έμψυχο δυναμικό της εκπομπής της θα ανήκει, χρόνια συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αυτό που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε ξεκαθαρίσει για την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν ο σεφ που θα συντροφεύει με τις συνταγές του και θα ταξιδεύει μαγειρικά το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το youfly.com, αυτόν τον ρόλο αναμένεται να αναλάβει ο διάσημος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην κριτής του MasterChef βρίσκεται σε συζητήσεις και κοντά σε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου για να εμφανίζεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στο πρωινό του ΣΚΑΪ μαγειρεύοντας για τους τηλεθεατές.

Στόχος της Φαίης Σκορδά φαίνεται πως είναι να δίνει την ευκαιρία σε γνωστούς σεφ να μαγειρεύουν στην εκπομπή της και να δίνουν μια άλλη νότα σε αυτήν.

Έτσι, μετά την Ελεάνα Τρυφίδου στην αρχισυνταξία, το Νίκο Παρτσώλη στην επιμέλεια των βίντεο, τις Αφροδίτη Γραμμέλη, Έλενα Χριστοπούλου και Ελένη Φωτοπούλου στο πάνελ, τον Άγγελο Βρουλάκη, κλείνει και το παράθυρο που ήταν ανοιχτό αναφορικά με τον σεφ της εκπομπής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: