ΣΚΑΪ: Big Brother Celebrity και Survivor προσεχώς

ΣΚΑΪ – Μπορεί να ακούστηκαν πολλά για το εάν και με ποια μορφή θα ξεκινήσει το SURVIVOR μιας και οι δυσκολίες και οι περιορισμοί λόγω COVID-19 αφορούν δύο χώρες πρακτικά και όχι μόνο την παραγωγή στην Ελλάδα.

Μπορεί να ακούστηκε ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμεί και δεύτερο BIG BROTHER αλλά οι σκέψεις για το Σεπτέμβριο του 2021 φαντάζουν για το κανάλι του Φαλήρου, πολύ μακρινές. Το θέλει εδώ και τώρα.

Προκειμένου λοιπόν, να πάρει λίγο χρόνο ακόμα η προετοιμασία αλλά και οι εξελίξεις με το εμβόλιο, τα castings για το SURVIVOR 2021 θα ξεκινήσουν μεν τις επόμενες ημέρες αλλά το παιχνίδι θα βγει στον αέρα το Μάρτιο του 2021, σύμφωνα με το ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Όσο για τις φήμες, που θέλουν την Τουρκική εταιρεία παραγωγής να ζητάει προκαταβολή για να ξεκινήσει τα γυρίσματα, αυτές δεν φαίνεται να ισχύουν…

Ως τότε όμως, ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να χάσει τα 20άρια που χτυπάει στα εμπορικά κοινά της τηλεθέασης και σκέφτεται μια μίνι έκδοση του BIG BROTHER. Αυτή τη φορά με celebrities.

Βέβαια όταν λέμε celebrities μη φανταστείτε την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά.

Η διάρκεια του BIG BROTHΕR CELEBRITY θα είναι σύντομη, περί τον ένα με ενάμιση μήνα με έξι άνδρες και έξι γυναίκες και πιθανότατα να έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: