ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τη Φαίη Σκορδά

ΑΝΤΕΝΝΑ – Επ΄αόριστον αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον γνωστό ποινικολόγο έξω από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και αφενός επανέλαβε τα παραπάνω ενώ απηύθυνε και ένα δριμύ «κατηγορώ» στους αστυνομικούς, που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά και τον Σταύρο Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ελληνικής αστυνομίας, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον πελάτη του.

«Με συνεννόηση που είχαν πριν από λίγο με τους αρμοδίους υπαλλήλους της εισαγγελίας Αθηνών διαπιστώσαμε από κοινού ότι η υπόθεση δεν μπορεί να δικαστεί σήμερα καθώς δεν περιλαμβάνεται στις υποθέσεις που σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση επιτρέπεται να εκδικαστούν οπότε ουσιαστικά ανεβλήθη αορίστως και πιθανολογώ ότι θα γίνει μετά τον Μάριο του 2021. Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών όχι ακριβώς αυτών που τον συνέλαβαν γιατί για έναν εξ αυτών φαίνεται σαν να γνώριζε κάτι και στοχευμένα προσπάθησε να εξευτελίσει τον κύριο Σφακιανάκη. Εκείνο που με έχει σοκάρει είναι η διαπόμπευση του κ. Σφακιανάκη. Αυτή η συμπεριφορά όπως και η συμπεριφορά ενός κυρίου που περιφέρεται στα κανάλια ως συνδικαλιστής. Δεν ξέρω αν έχει υπηρετήσει σαν αστυνομικός πουθενά γιατί εγώ τον βλέπω να συναντάται διαρκώς σε διάφορα μέρη με δικηγόρους που δεν έχουν καν άδεια και να διατυμπανίζει γεγονότα που μόνο αυτός που γνωρίζει τη δικογραφία μπορεί να γνωρίζει είναι παράνομη συμπεριφορά. Εγώ θα συστήσω στον κ. Σφακιανάκη να μηνύσουμε τον συγκεκριμένο αξιωματικό».

Επανειλημμένα η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να τον διακόψει για να κάνει ερωτήσεις, όμως, μάταια καθώς ο Αλέξης Κούγιας δεν ήθελε να διακόψει τον ειρμό του προκαλώντας ένταση στο πλατό.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν σε ακόμη μία διακοπή ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη είπε εκνευρισμένος στην οικοδέσποινα: «ακούστε με γιατί θα φύγω έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω».

«Με απειλείτε ότι θα φύγετε επειδή θέλω να κάνω μία ερώτηση;» απάντησε εκείνη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: