ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ: Με τον Μπουράκ Χακί σε διπλό ρόλο στην Ελληνική τηλεόραση

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ – Μπορεί να απέρριψε τον “Εζέλ”, ήταν όμως… γραφτό να αποθεωθεί ως ρομαντικός καλλιτέχνης και αιωνίως ερωτευμένος στο “Κισμέτ”.

Άλλωστε, έτσι αποκαλούν στη γλώσσα του τη “μοίρα”, που πάντα έχει τα δικά της σχέδια. Κισμέτ λοιπόν τον έφερε στην υπερπαραγωγή της Tanweer “Σμύρνη μου αγαπημένη”, όπου κερδίζει τις εντυπώσεις ως Χαλίλ.

Έχοντας αποκτήσει στενούς φίλους, μιας και επισκέπτεται την Ελλάδα σταθερά εδώ και πολλά χρόνια, και καθώς είναι λάτρης της τοπικής μας κουζίνας, ο Μπουράκ Χακί ενθουσιάζεται με την ιδέα ότι τους ερχόμενους μήνες θα βρίσκεται ανάμεσά μας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ολοκαίνουριας τηλεοπτικής σειράς, για την οποία όμως προς το παρόν οι λεπτομέρειες κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό (σ.σ.: αν και ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του, αυτή την εποχή ετοιμάζεται μια σειρά για τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1, που θα έχει τίτλο “Η γέφυρα” και θέμα την εξιχνίαση μιας δολοφονίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα).

H ταινία θα προβληθεί και ως μίνι σειρά την επόμενη σεζόν…
“Ναι, το έχω ακούσει και χαίρομαι πολύ. Έτσι κι αλλιώς, εμείς δουλέψαμε γι’ αυτή την προοπτική εξ αρχής. Έχουμε γυρίσει έξτρα ώρες, που μπορούν άνετα να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη επική τηλεοπτική σειρά. Θα χαρώ πολύ όταν μάθω τα σχετικά νέα, γιατί όλοι δουλέψαμε με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΗΛΕΡΑΜΑ” ΣΤΟ YUPIII.GR

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: