ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: Με την Άννα Βίσση

MEGA CHANNEL – Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» που θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη το τελευταίο Σάββατο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η απόλυτη σταρ της μουσικής σκηνής Άννα Βίσση πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική εμφάνιση και χάρισε μια υπέροχη βραδιά στους παρευρισκομένους.
Όσο περνούσε η ώρα το κέφι ολοένα κι ανέβαινε με τους καρναβαλιστές να τα δίνουν όλα χορεύοντας με τη ψυχή τους.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα για το οποίο είχε την πρωτοβουλία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με σκοπό την προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού, κάνοντας τη σχετική πρόταση στους αρμόδιους φορείς του Δήμου, στον ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και στον Καρναβαλικό Οργανισμό.

Το spot για το «Σπίτι στο Mega» με την Άννα Βίσση στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων για το Πατρινό Καρναβάλι, βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα.
Το αποτέλεσμα κρίνοντας μέσα από το σποτάκι που είδαμε είναι εκπληκτικό. Εντυπωσιακές λήψεις που αναδεικνύουν από την μια την καρναβαλική ατμόσφαιρα που είχε το θέατρο εκείνη την βραδιά και από την άλλη την ιδιαίτερη αισθητική του «Απόλλων».

Όσοι βρέθηκαν στα γυρίσματα της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία από κοντά. Οι υπόλοιποι ας ετοιμαστούμε για να δούμε από την μικρή μας οθόνη την εκπομπή και να πάρουμε μία γεύση από την καταπληκτική καρναβαλική ατμόσφαιρα.

Η προβολή του Σπίτι με το Mega με την Άννα Βίσση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 5 Μαρτίου. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου και η Πάτρα με το καρναβάλι της θα ταξιδέψει στην κορύφωση της τρελής αυτής γιορτής σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το Μεγάλο Κανάλι.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: