ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: Ερμηνείες, καλεσμένοι και συγκίνηση με την Πάολα

MEGA – Η Πάολα με την αισθαντική της φωνή μάγεψε αυτή τη μουσική βραδιά το κοινό του MEGA, στην τηλεοπτική συναυλία της. Η τραγουδίστρια, ξεκίνησε τη συναυλία της τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες της, “ζεσταίνοντας” έτσι το τηλεοπτικό κοινό.

Στη συνέχεια η Πάολα ερμήνευσε το “Μαμά γερνάω” προκαλώντας συγκίνηση. H Πάολα θέλησε να καλωσορίσει με τον δικό της τρόπο τους τηλεθεατές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πανδημία, αποφεύγοντας όμως να τοποθετηθεί στο όλο θέμα καθώς όπως είπε θέλει να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν ό,τι τους έχει πληγώσει και τους έχει κουράσει.

Mε το ντουέτο της Πάολα με τον Στάθη Νικολαΐδη «Σον Θεό εφτάγω τάμα» ξεκίνησε η ενότητα της ποντιακής μουσικής στο «Σπίτι με το MEGA».

Στη συνέχεια, η Πάολα τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία της «Θυμός». Ακολούθησαν μοναδικά ντουέτα της Πάολα με τη Χριστίνα Μαραγκόζη. Οι δύο τραγουδίστριες χάρισαν μοναδικές ερμηνείες στους τηλεθεατές.

Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε στο πλευρό της Πάολα στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε αυτό το ξεχωριστό βράδυ με τους δύο καλλιτέχνες να χαρίζουν στη συνέχεια μοναδικές ερμηνείες.

H όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με τη Χριστίνα Μαραγκόζη να ερμηνεύει δικές της επιτυχίες. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου στο πλευρό της τραγουδίστριας.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: