ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: Με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά φέτος;

MEGA – Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, μπορεί τελικά να μην παρουσιάσει το πρωινό στην Κρατική Τηλεόραση, όπως ακουγόταν το καλοκαίρι πολύ έντονα, θα επιστρέψει παρόλα αυτά όμως στην τηλεόραση με μια μουσική εκπομπή στο Mega, αρκετά γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Γεια σου», η Ρούλα Κορομηλά θα επανέλθει τηλεοπτικά μετά από κάποια χρόνια αποχής, συγκεκριμένα από το 2016, που παρουσίαζε το Bravo Roula, στο Έψιλον, αυτή την φορά μέσα από το Mega και την πολύ γνωστή εκπομπή, Σπίτι με το Mega, που άνθησε την περίοδο της καραντίνας και συνεχίστηκε με επιτυχία για 2 συνεχόμενα χρόνια στον σταθμό φιλοξενώντας μια πλειάδα από σπουδαίους καλλιτέχνες.

Η Ρούλα Κορομηλά την φετινή σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της μουσικής εκπομπής του Mega και θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν σε κάθε επεισόδιο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει δημιουργηθεί ένα υπερπαραγωγή πλατώ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, Διογένης Στούντιο.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: