SPOILER / SURVIVOR: Υποψήφιοι η Χριστίνα και ο James

ΣΚΑΪ – Αποκλειστικά και σήμερα στις πρωινές εκπομπές και το διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ θα έχουμε και πάλι νίκη των ΚΟΚΚΙΝΩΝ προκαλώντας έτσι, δεύτερη ψηφοφορία στην ομάδα των ΜΠΛΕ.

ΤΟ  SPOILER TΟΥ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

Όλα δείχνουν ότι ο James Καφετζής θα αναδειχθεί δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη, ενώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια, ο Νίκος Μπάρτζης (κάτοχος της ατομικής ασυλίας) θα δώσει τη Χριστίνα Κεφαλά ως τρίτη υποψήφια.

Αντικειμενικά, λόγω δημοτικότητας, χρόνου παραμονής στο παιχνίδι αλλά και απόδοσης στα αγωνίσματα, λογικά θα αποχωρήσει η Χριστίνα.

ΤΑ… ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ

Αίσθηση προκαλούν βέβαια οι (μη) πληροφορίες του ΠΡΩΙΝΟΥ, στην οποία η Φαίη φέρεται να έχει λάβει ενημέρωση απο “μακρία” ότι η Κεφαλά αποχωρεί αύριο το βράδυ, ενώ δεν έχει γίνει καν η ψηφοφορία του κοινού.

Επίσης, ερωτηματικά προκαλέι η πληροφορία της εκπομπής που θέλει τη Μαριαλένα να γνωρίζει (άγνωστο πώς) την ενόχληση Λιβάνη για όσα γίνονται μεταξύ της και του Νίκου Μπάρτζη και να στένει (με πάλι άγνωστο τρόπο) μήνυμα στην… Αθήνα!

Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑΣ – ΣΑΚΗ

Το talk of the town έχει γίνει το ερωτικό τρίγωνο του Survivor μετά την άφιξη του Σάκη Κατσούλη, πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της Χριστίνας Κεφαλά στον Άγιο Δομίνικο. Οι δυο παίκτες μπήκαν πριν από λίγο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης και έφεραν τα πάνω κάτω. Πριν από την είσοδο τους είχε γίνει γνωστό ότι ο Σάκης είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, η οποία βρισκόταν στη Μπλε Ομάδα και φεύγοντας για το Survivor είχε αφήσει πίσω τον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Μάλιστα, είχε αποκαλυφθεί και ότι Μαριαλένα και Σάκης είχαν κάνει μαζί την αίτηση για το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, η Μαριαλένα μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι και αρκετό καιρό μετά είδε τον πρώην της, μαζί με τη Χριστίνα (που θεωρούσε ότι είναι η νυν σύντροφός του) να μπαίνουν στην ομάδα της. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν ενόχληση και θυμός, που ξεθύμανε και μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν κοντά, με τη δεύτερη να τον περιποιείται στην καλύβα μετά τον τραυματισμό του.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Μαριαλένα ήξερε πράγματι από την αρχή πως ο πρώην σύντροφός της είχε δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι, αλλά η αντίδρασή της ήταν έντονη γιατί με δεδομένο ότι είχε περάσει πολύς χρόνος, δεν περίμενε ότι θα τον δει τελικά εκεί. Όσο για τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ ήξερε κι εκείνος ότι η Μαριαλένα είναι πιθανό να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο με τον πρώην της. Ωστόσο, αναφερόμενη στα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες που θέλουν τη Μαριαλένα να έχει ενοχληθεί με τα όσα λέγονται και γράφονται στην Ελλάδα για εκείνη και τον Σάκη, η Έλενα Πολυκάρπου επιβεβαίωσε μέσα από το ρεπορτάζ της πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα δεν έχει καμία επαφή με την οικογένειά της για να της αποκαλύψουν κάτι, ούτε υπάρχει κάποιος από την παραγωγή ή νέος παίκτης για να της μεταφέρει όσα γίνονται στην Ελλάδα.

ΤΟ “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ” ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Μπορεί το “αποκλειστικό” (του Βαγγέλη Περρή κατόπιν ανάρτησης του Δημήτρη Κωσταντάρα) για καβγάδες του Τριαντάφυλλου με τους ηχολήπτες να μην επιβεβαιώνεται, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε με μια πληροφορία, την οποια με επιφύλαξη αναμένουμε να δούμε αν ισχύει.

Σύμφωνα με αυτό, ειδικός γιατρός (!) κλήθηκε να εξετάσει το πρόβλημα με το ισχίο του παίκτη, ώστε να δούνε τη σοβαρότητα αλλά και το εάν μπορεί ο Τριαντάφυλλος να συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: