SQUID GAME: Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν αλλά τον κακό χαμό προκάλεσαν οι δηλώσεις Σπίλμπεργκ

NETFLIX – Ο δημιουργός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φαν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης ανέφερε ότι ήδη «σκέφτεται και συλλέγει ιδέες» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που κατέκτησε τον πλανήτη και τα τσαρτ, ενώ άφησε υπονοούμενα σχετικά με την επιστροφή της Jung Ho-yeon σε νέο ρόλο.

Εμφανιζόμενος στο κόκκινο χαλί στα φετινά βραβεία PGA, ο Hwang δήλωσε στο Deadline ότι οι θαυμαστές του Squid Game θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή για τον δεύτερο κύκλο, καθώς η παραγωγή των νέων επεισοδίων δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Στην ερώτηση για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την επιστροφή της σειράς-φαινόμενο του Netflix, ο Hwang είπε: «Θα υπάρξουν περισσότερα σπουδαία παιχνίδια, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Απλώς συνεχίζω να συλλέγω ιδέες για τη δεύτερη σεζόν. Δεν έχω ξεκινήσει καν με το γράψιμο».

Ο Hwang συνέχισε λέγοντας ότι η δεύτερη σεζόν του Squid Game θα περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό νέο καστ, καθώς οι περισσότεροι χαρακτήρες, πέθαναν κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. «Θα δοκιμάσω κάτι για να τους φέρω πίσω [για] τη δεύτερη σεζόν», είπε, προτού στραφεί στην Jung και δηλώσει όλο νόημα: «Ας πούμε ότι έχει μια δίδυμη αδερφή, θα δείτε».

Από την πλευρά της η Jung πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Ας κάνουμε λίγο σαν την πλαστική χειρουργική».

O Στίβεν Σπίλμπεργκ έφαγε «κράξιμο» για τη δήλωση που έκανε για τους ηθοποιούς του «Squid Game»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιχείρησε να κάνει θετικά σχόλια για την κορεατική δραματική σειρά του Netflix, «Squid Game», ωστόσο επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline, ο σκηνοθέτης τόνισε ότι η σειρά ανέτρεψε τα δεδομένα. «Πριν από πολύ καιρό, οι εγχώριοι αστέρες ήταν αυτοί που έφερναν το κοινό στις ταινίες. Σήμερα, είναι ενδιαφέρον, άγνωστοι άνθρωποι μπορούν να πρωταγωνιστούν σε ολόκληρες μίνι σειρές, μπορούν να παίζουν σε ταινίες», είπε ο Σπίλμπεργκ.

Τα σχόλιά του έγιναν μετά από συζήτηση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Παραγωγών, κατά την οποία ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επαίνεσε την υπηρεσία streaming, που δίνει σε «άγνωστους ηθοποιούς» την ευκαιρία να πρωταγωνιστούν σε σειρές.

Εξέφρασε επίσης τη θέση ότι έχει παρέλθει η εποχή, που η συμμετοχή σταρ σε μια ταινία οδηγούσε σε επιτυχημένα νούμερα και ότι ο κόσμος του streaming έχει ανοίξει μια εντελώς νέα φόρμουλα που επιτρέπει σε άγνωστους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε σειρές.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς που παρακολούθησαν τα σχόλια του Σπίλμπεργκ, εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους που ένας Αμερικανός, αναφερόταν στους αστέρες της σειράς ως «άγνωστοι».

«Τόσο εξοργισμένος από το σχόλιο του Στίβεν Σπίλμπεργκ για το καστ του #SquidGame. Σοβαρά, εμείς οι Αμερικανοί πρέπει να κοιτάξουμε τον κόσμο γύρω μας και να σταματήσουμε να είμαστε τόσο γεμάτοι με τον εαυτό μας», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Κάποιοι άλλοι χρήστες αναφέρθηκαν επίσης στις επανειλημμένες φορές που τα μέλη του καστ του «Squid Game», έλαβαν ερωτήσεις στα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το πώς νιώθουν που πλέον είναι διάσημοι. Η αλήθεια όμως είναι ότι η σειρά είχε γνωστά ονόματα της νοτιοκορεατικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως ο Lee Jung-jae, που πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές εδώ και δεκαετίες.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: