ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: Πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

ΣΚΑΪ – Συνεχίζει τελικά και την επόμενη σεζόν το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ, αλλά με μεγάλες αλλαγές και στη δομή της εκπομπής αλλά και στο πλατό, που θα ανανεωθεί ριζικά. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η ημέρα μετάδοσης της μουσικής εκπομπής, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του επιμένουν πως το Σάββατο παραμένει η ιδανική ημέρα προβολής του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, επιτυχίες των δεκαετιών ΄60 και ΄70, έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτό το Σάββατο 17 Απριλίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Τις ανεπανάληπτες επιτυχίες ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Κοντολάζος, Γιώργος Γερολυμάτος, Λένα Αλκαίου, Φωτεινή Δάρρα, Πέτρος Ίμβριος, Γιάννης Σαββιδάκης και Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Σε αυτό το μουσικό Σαββατόβραδο συμμετέχουν και απολαμβάνουν τα αξέχαστα τραγούδια οι: Λάκης Νικολάου, Κωστής Γεωργίου, Πέτρος Καρσιώτης, Χριστίνα Τσάφου, Ειρήνη Αϊνδιλή, Σπύρος Πετρουλάκης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Βίκυ Μωραγιάννη και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: