ΣΤΟΡΓΗ: Το πρώτο trailer της σειράς του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ – Η “ΣτΟργή”, η νέα κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με το πρώτο καθηλωτικό trailer να κόβει την ανάσα. Πρόκειται για ένα κοινωνικό δράμα που πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές καθορίζει στιγμές μετά την ενηλικίωση του ανθρώπου.

«στΟργή» ονομάζεται η νέα κοινωνική, δραματική σειρά που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

ΣΤΟΡΓΗ: Το πρώτο trailer της σειράς του ΣΚΑΪ - primetime.gr

photo: ΣΚΑΪ

Στη σειρά «στΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο -ή Γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα. Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Λένα Παπαληγούρα (Μαρίνα). Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, είναι ο Νίκος Καραθάνος.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Χρήστος Γεωργίου
Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης
Επιμέλεια Σεναρίου: Βάσια Καρυτινου

Τα γυρίσματα του νέο κοινωνικού δράματος με τίτλο, «Στοργή», συνεχίζονται πυρετωδώς με την σειρά να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: