ΣΤΟΡΓΗ: Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι αναμένεται να κάνει τη διαφορά στα πρώτα επεισόδια

ΣΚΑΪ – Υπάρχει ένα ιδιαίτερο ζευγάρι, το οποίο αναμένεται να κάνει τη διαφορά στα πρώτα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ΣΚΑΙ. Η ΣτΟργή έρχεται τη νέα σεζόν, με μικρές ιστορίες που θα ανατριχιάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, πληγωμένοι, απελπισμένοι, ζητούν τη βοήθεια της ιατρού Μαργαρίτας Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου). Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος: της βίας.

Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας – ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος…

Ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζητά βοήθεια, στη σειρά Στοργή. Οι δυο τους βλέπουν τα μαύρα σύννεφα να σκεπάζουν τον γάμο τους, οδηγώντας τους σε τεράστιο αδιέξοδο.

Ενώ προς τα έξω δείχνουν το ιδανικό ζευγάρι, μέσα στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη τρέλα. Η Ειρήνη ικετεύει τον σύζυγό της να επισκεφτεί την γιατρό, με σκοπό να μάθει να διαχειρίζεται τον θυμό του.

Ο Γιάννης είναι ένας χαρακτήρας οξύθυμος, έντονος… Η Ειρήνη είναι παθητική σε όλα αυτά, θα έλεγε κανείς αδιάφορη. Οι δυο τους παλεύουν να σπάσουν την αλυσίδα της βίας, με τη βοήθεια της γιατρού.

Ο Γιάννης (Ιωάννης Παπαζήσης) και η Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) αποτελούν δύο ασθενείς που θα ξεχωρίσουν, στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο “ΣτΟργή”. Άραγε, θα καταφέρουν να ενώσουν τα κομμάτια τους;

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: