SURVIVOR: Η διαμόρφωση των νέων ομάδων!

ΣΚΑΪ – Ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στην κόκκινη ομάδα και την Ελευθερία Ελευθερίου πραγματοποιήθηκε στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Survivor. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης πήραν άδεια από την κόκκινη ομάδα προκειμένου να βάλουν τις κουβέρτες τους στο σεντούκι της. Η Ελευθερία Ελευθερίου παρατήρησε την κίνηση των δύο συμπαικτών της και έτσι όταν οι παίκτες της κόκκινης απομακρύνθηκαν από την καλύβα τους, πήγε και άνοιξε το σεντούκι ώστε να δει τι ακριβώς είχαν βάλει μέσα ο Νίκος και ο Τζέιμς. Ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κόρομι την είδαν και της ζήτησαν το λόγο. Η Ελευθερία Ελευθερίου υποστήριξε ότι ήθελε να δει με τα μάτια της αν οι συμπαίκτες της είχαν βάλει στο σεντούκι των κόκκινων κάτι που άνηκε στη δική της ομάδα, όμως αυτό δεν έπεισε τους υπόλοιπους. Από τη μία πλευρά ο Τζέιμς και ο Νίκος την κατηγορούσαν ότι ήθελε να κλέψει κάτι προκειμένου οι κόκκινοι να τους κατηγορήσουν, ενώ από την άλλη οι παίκτες της κόκκινης την κατηγόρησαν για ανηθικότητα και ύπουλη στρατηγική.

Ενός κακού μύρια έπονται κι η ένταση που προκάλεσε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, είχε και παράπλευρες απώλειες. Συγκεκριμένα μετά το συμβάν με την ίδια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έπιασε τον Τριαντάφυλλο να τον ρωτήσει τι έχει πει στον James Καφετζή για τον ίδιο και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν. Ο Τριαντάφυλλος πέταξε την ατάκα, ασχοληθείτε με το κοριτσάκι που «σας» έκλεψε κι με αυτόν τον τρόπο προκάλεσε απανωτές αντιδράσεις. Ο Γιώργος Κόρομι βγήκε εκτός εαυτού και του ανέφερε ότι κι ο ίδιος ανήκει στην κόκκινη ομάδα, άσχετα που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Αλέξη Παππά ενώ ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Τι φωνάζει ο μπαγλαμάς»; Έπειτα δεν παρέλειψαν τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος να τον ειρωνευτούν.

[table “43” not found /]

Νίκησαν οι Μπλε στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού (με 10-3) αλλά η χαρά τους κόπηκε όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα γίνει έκτακτο συμβούλιο για τη μίξη των ομάδων. Η βόμβα που «έσκασε» άφησε άφωνους τους παίκτες και στις δύο ομάδες που αρνούνταν να το δεχτούν ειδικά οι Μπλε και μάλιστα ακούστηκαν διάφορες φωνές ότι θα αποχωρήσουν.

Ο καθένας είχε έναν λόγο να μη θέλει μίξη. Ο Τζέημς και ο Νίκος δεν το ήθελαν καθόλου σαν ενδεχόμενο. Ο Αλέξης Παππάς όμως αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα και πρότεινε στους συμπαίκτες του να πάρουν στην ομάδα τους τον Τριαντάφυλλο.

«Σε περίπτωση που εγώ και ο Ηλίας ενσωματωθούμε έκανε την τύχη του» απείλησε ο Αλέξης Παππάς, ενώ ο Κώστας δήλωσε πως είδε όνειρο ότι θα είναι στην ίδια ομάδα με τον Νίκο. Οι Κόκκινοι κάνουν σενάρια ότι ο Τριαντάφυλλος θα φύγει από την ομάδα τους και θα παραμείνουν οι υπόλοιποι ενωμένοι αλλά από την άλλη έδειχναν στενοχωρημένοι στο ενδεχόμενο να χωριστούν.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο μόνος που διασκέδαζε εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τους συμπαίκτες του.

[table “42” not found /]

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Σας το χρωστούσα» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού όταν αποκάλυψε στους παίκτες ότι τους κάνει πρωταπριλιάτικη φάρσα. Τι τους έκανε; Τους «ψάρωσε» σε υπέρτατο βαθμό ανακοινώνοντάς τους ότι στο παιχνίδι μπαίνει ξανά η Ανθή Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφωνούσε όλη την ώρα ότι είναι φάρσα μέχρι να το επιβεβαιώσει ο παρουσιαστής.

Ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να ανακατέψει ξανά την τράπουλα και να φέρει τα πάνω κάτω στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Από τη μία πλευρά, οι υποομάδες που είχαν δημιουργηθεί τόσο στους κόκκινους όσο και στους μπλε και από την άλλη οι συνεχόμενες νίκες της μπλε ομάδας, φαίνεται πως προβλημάτισαν την παραγωγή και την οδήγησαν σε αυτή την απροσδόκητη μίξη των ομάδων. Στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ποια θα είναι η σύσταση των δύο καινούργιων ομάδων.

ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

 • Ελευθερία Ελευθερίου
 • Ηλίας Μπόγδανος
 • Γιώργος Ασημακόπουλος
 • Αλέξης Παππάς
 • Καρολίνα Καλύβα
 • Σάκης Κατσούλης
 • Νικολέτα Μαυρίδη
 • Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου

ΝΕΑ ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

 • Παύλος Γαλακτερός
 • Χριστίνα Κεφαλά
 • Ελένη Χαμπέρη
 • James Καφετζής
 • Κώστας Παπαδόπουλος
 • Γιώργος Κόρομι
 • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
 • Νίκος Μπάρτζης

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: