SURVIVOR: Η πρόταση Παππά και το ακραίο αγώνισμα

ΣΚΑΪ – Τη δεινότητά του ως ψαροντουφεκάς απέδειξε για άλλη μια φορά στο Survivor ο Κόρομι. Μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο αποφάσισαν να αναζητήσουν και να σκοτώσουν μία τεράστια σμέρνα που τους ξέφυγε πριν από λίγες μέρες. Για τους μη γνώστες να τονίσουμε ότι το ψάρεμα της σμέρνας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς το δάγκωμά της είναι εξαιρετικά επώδυνο και επικίνδυνο. Βγαίνοντας από τη θάλασσα με το γιγάντιο όσο και τρομακτικό ψάρι -που θυμίζει φίδι- από τη θάλασσα, προκάλεσαν τον θαυμασμό των συμπαικτών τους. Ο ενθουσιασμός του Γιώργου Ασημακόπουλου ήταν τέτοιος που μιμήθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην κλασική σκηνή της «Μοντέρνας Σταχτοπούτας» με τον Κυρ Στέφανο. Δέχτηκε όμως, το πείραγμα του Παύλου Γαλακτερού που τον τρόμαξε ότι η σμέρνα είναι ακόμα ζωντανή! Κατά τα λοιπά, όσο ο Κόρομι εξασφάλιζε φαγητό στους συμπαίκτες του, εκείνοι, Κόκκινοι και Μπλε, κοροίδευαν τον Ντάφυ και τον Αλέξη Παππά, με τον Ασημακόπουλο να παρομοιάζει τον Τριαντάφυλλο με Ψιψινέλ και τον Αλέξη με Δρακουμέλ.

[table “43” not found /]

Ο Αλέξης Παππάς προκάλεσε τον James Καφετζή κι ο ίδιος αποδέχθηκε την πρόκληση. Οι καλοί λογαριασμοί στο Survivor λύνονται στον τάκο κι Αλέξης Παππάς με James Καφετζή τα είπανε, τα συμφωνήσανε. Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού ο Αλέξης Παππάς, που έχει βάλει στόχο τον James Καφετζή, του έκανε μια πρόταση: «Αφού πιστεύει ο James ότι η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ένα μήνυμα κι άφησε υπονοούμενα, θέλοντας να δείξει ότι έχει απόλυτο δίκιο, του προτείνω αν θέλει στον επόμενο αγώνα που θα χάσουμε κι οι κόκκινοι κι οι μπλε να βγούμε μπροστά οι δυο μας. Από την στιγμή που δεν θα συμφωνήσουμε, έλα να λύσουμε τις διαφορές μας, βγαίνοντας στον τάκο κι εγώ κι εσύ.» Μετά από ώριμη σκέψη ο James Καφετζής απάντησε θετικά, ότι αν χάσουν να ψηφιστεί ο ίδιος από την ομάδα του.

[table “42” not found /]

Από μια πολύ επικίνδυνη δοκιμασία περνούν οι παίκτες του Survivor με φόντο το έπαθλο φαγητού. Θα έπρεπε να σηκώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά στους ώμους τους, κάτι που απαιτεί τεχνική και προπόνηση για να μην τραυματιστούν. Οι άνδρες των Μπλε και των Κόκκινων ξεπέρασαν τα 110 κιλά, με τον Κόρομι να σηκώνει 130 και να κερδίζει τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Η Μαριαλένα παραλίγο να τραυματίσει τον αυχένα της και να λυγίζει στα 80 κιλά. Μάλιστα πισωπάτησε αφήνοντας το βάρος και χρειάστηκε να τη δει γιατρός. Το ίδιο έπαθε και η Ελένη Χαμπέρη που επίσης ζαλίστηκε. Πολύ σκληρός αποδείχτηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος έναντι του Σάκη σηκώνοντας 130 κιλά και παίρνοντας τη νίκη. Ο Νίκος Μπάρτζης όμως έκανε ρεκόρ σηκώνοντας 140 κιλά και εξουθενώνοντας τον Αλέξη Παππά, για να το σπάσει λίγο αργότερα ο Κόρομι, σηκώνοντας 170 κιλά.

Το Twitter όπως είναι λογικό είχε πολύ έντονες αντιρρήσεις και δικαίως καθώς όπως παρατήρησαν οι χρήστες τέτοιες δοκιμασίες είναι επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Μάλιστα υπήρξαν ακόμα και χαρακτηρισμοί όπως «βασανιστήρια» για το αγώνισμα και η παραγωγή επικρίθηκε σφοδρά.

Το αρχικό 5-0 των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ανατράπηκε με ένα 10-9 για την ομάδα των ΜΠΛΕ, που έφαγε ένα πλούσιο γεύμα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: