ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / SURVIVOR: Δύο παίκτες έξαλλοι με την παραγωγή απειλούν με αποχώρηση

ΣΚΑΪ – Τζειμς και Νίκος απειλούν να εγκαταλείψουν το Survivor μετά από (ακόμα) ένα επεισόδιο με υπεύθυνο ασφαλείας της παραγωγής του ριάλιτι.

Το επεισόδιο προκλήθηκε κατά τη μεταφορά των παικτών μετά από αγώνισμα προς την παραλία. Συγκεκριμένα υπάρχει ένας Τούρκος ως ασφάλεια στην παραγωγή που είναι εριστικός με τους παίκτες.

Φέρεται να προκαλεί συνέχεια εντάσεις με το πολύ αυστηρό του ύφος, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων (κυρίως στα συμβούλια και στα quiz) αλλά και κατά τη μεταφορά των παικτών από και προς τις παραλίες.

Φέρεται να φωνάζει, να μην επιτρέπει στους παίκτες να καθυστερούν ακόμα και για λίγα λεπτά, ενώ δείχνει μια “στρατιωτικού τύπου” συμπεριφορά.

Οι παίκτες έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί από τις πρώτες μέρες ενώ μετά το επεισόδιο με το παράπτωμα Αλέξη Παππά και Chris, (για το οποίο μάλιστα παρενέβη ο ίδιος ο Açun), ο “σωματοφύλακας” ξέφυγε από τα όρια και πάλι δημιουργεί εντάσεις.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο του Survivor. Η ένταση και τα νεύρα κυριαρχούν για ακόμα μια φορά στην παραλία του Άγιου Δομήνικου.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές ενός άγριου καβγά, είναι ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο ηθοποιός ανακοινώνει πριν το αγώνισμα στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες του ότι ο Ηλίας θα είναι αυτός που θα ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

«Ψήφιζέ με όσο θες, εσύ έχεις θέμα με εμένα. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Άντε φύγε από δώ @@@» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι να προσπαθεί να βάλει ένα τέλος.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: